המחזור נעלם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המחזור נעלם
    מיכל
    13/12/2010

לרופאים שלום

אני בת 30 ואני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה חמישה חודשים.
    לפני 7 שבועות החל דימום ביום 21 למחזור, הדימום נמשך יותר משבוע, בשילוב עם כאב חריף מאוד בגב (בדרך כלל המחזורים שלי סדירים, ארכם כ5 ימים גג ואין לי כאבים בגב). רופא נשים שבדק אותי במוקד, אמר שהדימום והכאבים בגב הם כתוצאה ממחזור שהקדים. מאז, 7 שבועות עברו והמחזור לא הגיע, עשיתי פעמיים בדיקות דם בשבועיים האחרונים והריון נשלל. כמו שציינתי, עכשיו כבר 7 שבועות עברו מאז הדימום האחרון. לפעמים יש לי כאבים בבטן התחתונה, בגב, ולפעמים התכווצויות, אבל אין סימן לדימום.
    רופא נשים אחר שבדק אותי לפני כשבוע, אמר שרירית האנדומטריום מעובה (9ממ) והציע לקחת פרימולט נור לשבוע ואז להפסיק. אני מאוד משתדלת להמנע מתוספות הורמונליות משום שלפני שנים כשלקחתי גלולות זה עשה לי רע מאוד(הפרעות קצב ומיגרנות)
    האם יכול להיות שהמחזור יופיע שוב בצורה ספונטנית מבלי שאקח את התרופה?
    האם יכול להיות שעברתי הפלה שהביאה לדימום והכאבים הללו שתארתי? (לצערי, אין לי שום בדיקות להסתמך עליהן משום שהרופא לא הפנה אותי כשהגעתי עם הכאבים)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המחזור נעלם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחזור נעלם - תגובה

פרופ' שחר קול
    13/12/2010

מעבר לבדיקת הריון רצוי גם לבדוק המצב ההורמונלי.
    רצוי בדיקת רופא נשים , שלא במוקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו