לפני מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני מחזור
    יעל
    13/12/2010

שלום,
    המחזור מאחר (אני לא בהריון). תוצאות הבדיקות: E2=248 . פרוגסטרון קטן מ-0.64.
    האם אני אמורה לקבל את הווסת בימים הקרובים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני מחזור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/12/2010

לפי הנתונים עדיין את רחוקה מביוץ כך שאין סיבה שתקבלי וסת.הבדיקות מתאימות ליום 5 של המחזור החודשי כך שתחזרי על הבדיקות בעוד 3 ימים ונראה מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת..

יעל
    14/12/2010

שלום
    בתחילת נובמבר הייתי בטיפול של דקפפטיל 0.1 מ"ג ומנופור מתחילת הווסת עד להפסקת הטיפול (לא קיבלתי אוביטרל). מאז אין לי ווסת, על אף שהמחזורים שלי סדירים. הסיבה היחידה שנראית לי זה הדקפפטיל היומי (שלא אמור להשפיע כך!). כעת אני מודאגת שהדקה שיבש לי את המחזור. האם זה אמור להסתדר? מה עושים?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/12/2010

הכל אמור להסתדר לחכות עוד קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    15/12/2010

שלום,
    תוצאות הבדיקות מהיום: אסטרדיול 354, פרוגסטרון 1.3. עובי רירית 7 מ"מ. ציסטה צלולה בשחלה בגודל 25 מ"מ.
    קיבלתי גינרה למשך 14 יום.
    1) האם הגלולות אמורות לגרות שוב את המנגנון של הביוץ? מה השפעתן במקרה שלי?
    2) האם אפשר לקחת את הגלולות למשך 16 יום כדי לתזמן את הווסת בתאריך נוח יותר או שלא מומלץ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/12/2010

הגלולות מדכאות הפרשת הורמונים וצריכים לעזור בספיגת הציסטה. אפשר לתזמן וסת עם הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו