עדיין בעלת PCO ?? לא ברור לי ..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עדיין בעלת PCO ?? לא ברור לי ..
    עינב
    14/12/2010

שלום,
    ילדתי לפני שנה, היום חזרתי שוב למרפאת פוריות אחרי 6+ חודשים ללא הריון.
    להלן הפרופיל ההורמונלי, בוצע ביום 22 למחזור:
    LH 5.5, FSH 5, E2 370, PROGESTERON 12.4, PROLACTIN 71.1, TESTOTERON TOTAL 1.7

האם זה אומר בוודאות שבייצתי טבעי? האם יתכן כי אינני בעלת תסמונת השחלות הפוליציסטיות יותר?? עדיין צריכה טיפול של איקקלומין לביוץ סדיר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין בעלת PCO ?? לא ברור לי .. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/12/2010

לפי הנתונים היה ביוץ.
    אני לא יודע על סמך מה קבעו שאת פוליציסטית אך אם המחזורים שלך מאוד סדירים אז את לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. PCO ??

עינב
    14/12/2010

עד לפני ההריון הראשון [ילדתי לפני שנה] לא הייתי מקבלת מחזור כלל ואובחנתי לפי בדיקת אולטרסאונד, בדיקות דם [טסטסטורון מאוד גבוה] ותופעות לוואי [הייתי במעקב של מרפאת פוריות והריתי בעזרת איקקלומין].

אם כך - יתכן כי PCO עובר? יתכן כי הנני בהריון כעת [למרות שאר הערכים הנמוכים] ?
    המון תודות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. PCO ?? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/12/2010

התסמונת בדרך כלל לא עוברת אך יתכנו ביוצים עצמוניים בתיסמונת.גם הריון ולידה משנים מעט את המצב וכרגע יש לחכות ולראות מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו