שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    אחרי הזרעה
    15/12/2010

אני אחרי טיפול הזרעה. אתמול עשיתי הזרעה אצל רופא אחר, מאחר והרופא שלי לא עבד, והיום עשיתי הזרעה אצל הרופא המטפל.
    השאלה שלי כזאת, זה החודש השני שאני מנסה הזרעה, וגם בחודש שעבר הרופא שלי "הסתבך" להכנס אל צוואר הרחם, ובאמצע הטיפול היה חייב להחליף למוביל קשיח כדי להכנס את צצוואר הרחם. בשני הטיפולים אצלו הרגשתי שמשהו נכנס לי אל חלל הבטן והרגשתי כאבים.
    מוזר הוא שאתמול אצל הרופא האחר, הוא לא נתקל בשום בעיה להכנס ישירות אל צוואר הרחם עם המוביל הגמיש (לא יודעת איך בשפה הרפואית, אבל זהו הדבר שאיתו מזריקים את הזרע אל צוואר הרחם). לא היו לי כאבים נלווים ואפשר לומר שלא הרגשתי דבר.

שאלתי היא כזאת - האם ייתכן כי הרופא של אתמול לא נכנס אל צוואר הרחם ופספס אותו? ובגלל זה לא הרגשתי כאבים והוא מצידו לא נתקל בבעיה להכנס - כמו שקרה פעמיים לרופא המטפל?
    אני לא יודעת מה לחשוב. ואני חוששת שאולי הזרעה של אתמול התפספסה והיה לחינם.

אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/12/2010

אי אפשר לדעת אך יש רופאים מיומנים יותר בהזרעה ביחוד הרופאים שעוסקים בהפריות.
    נקווה שתהיה בהריון ואם לא תלכי לרופא שיודע להחזיר עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו