קרינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרינון
    ק
    16/12/2010

שלום רב,
    טופלתי החודש בגונאל אף, 112.5. ביום שני בבוקר בדיקות הדם הראו E2 1860, פרוגסטרון 5.2. הרופא אמר לי להזריק אוביטרל בערב, ולהגיע ביום שלישי בבוקר להזרעה. במהלך יום שני גם התחילה לי הפרשה שקופה. ביום שלישי בבוקר עשיתי הזרעה, הרופא אמר שנראה כי אני בדיוק בביוץ. הוא אמר לי להזריק קרינון ביום רביעי בבוקר. מאחר והיה לי חשש שטרם היה הביוץ, בעלי ואני קיימנו יחסי מין גם בשלישי בערב וברביעי בבוקר. בצהריי יום רביעי שמתי קרינון.

אני מוטרדת שאולי פספסנו את הביוץ והוא היה ביום רביעי ולא שלישי - ובעצם זה ששמתי קרינון "נהרס" הכל. הסיבה שאני חושבת שייתכן שהביוץ היה ביום רביעי היא, שבדיקת ביוץ ביתית הראתה ביוץ מובהק.

האם בדיקת ביוץ יכולה להיות מוטית מהאוביטרל?

האם קרינון במהלך הביוץ פוגע בזרע שכבר ברחם? מוריד את הסיכוי להרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינון - תגובה

פרופ' שחר קול
    16/12/2010

הביוץ מגיע כ - 40 שעות לאחר האוביטרל.
    אין טעם לבדוק בערכה ביתית. רק מבלבל, מעורר חששות מיותרים, חרדות ופחדים.
    חבל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדגשה

ק
    16/12/2010

אוקיי, תודה. אבל בעיקר רציתי לדעת: אם שמתי קרינון ביום רביעי בצהריים, ונניח שהביוץ טרם הסתיים באותו שלב - האם זה פוגע/הורס את הסיכוי להפריה/השתרשות? כלומר, בהנחה שהרופא טעה והביוץ לא היה יום שלישי, אלא רביעי בבוקר (40 שעות מהאוביטרל) - האם הקרינון פגע בביוץ?
    ועוד שאלה -
    אחרי אוביטרל הביוץ מגיע כ-40 שעות לאחר מכן. אבל אם ממילא הגוף התכוונן לביוץ "עצמוני" מוקדם יותר - האוביטרל בכל מקרה מקבע ביוץ ל-40 שעות אחרי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדגשה - תגובה

פרופ' שחר קול
    16/12/2010

הקרינון ששמת לא יגרום לנזק.
    אוביטרל לא יאחר ביוץ עצמוני.
    למשל - אם נחשול LH החל היום ואוביטרל ינתו מחר, הביוץ יהיה לאחר 24 שעות, לא 40.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ק
    16/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו