ד"ר שחר קול- שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר שחר קול- שאלה
    דנית
    05/12/2007

שלום, ראיתי שעניתי לשאלה - כמה זמן יכול הזרע לשרוד ברחם? בתשובה שהדאיגה אותי, שזרע לא שורד ברחם.
    אני מוזרעת בבנק הזרע, האם ההזרעות הן לא לרחם? אז איך הזרעים אמורים לחכות לביצית? או שאני לא הבנתי נכון?
    שאלה אחרת,היום הייתה ההזרעה השנייה לפי תזמון האוביטרל והיו לי הפרשות שקופות מרובות כמו חלבון של ביצה, זה מעיד על טרום ביוץ או שהביוץ התרחש?

תודה דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שחר קול- שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרע

פרופ' שחר קול
    06/12/2007

ביחסים רגילים הזרע נאגר באזור צוואר הרחם, ומשם משתחרר אט - אט לרחם, ולאתר ההפריה שבחצוצרה.
    לכן קיום יחסים מספר ימים לפני הביוץ יכול לתת הריון.
    בהזרעה תוך רחמית מתזמנים בצורה טובה את הביוץ, לכן אין צורך במאגרים לימים רבים...
    הזרעים אמורים להגיע לחצוצרה ולחכות לביצית שם. כמות הזרע העצומה המוזרקת לרחם אמורה להבטיח ריכוז זרע גבוה באתר ההפריה.
    התזמון במקרה שלך היה תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לא נרגעתי

דנית
    06/12/2007

כמה זמן הזרעים יכולים לחכות בחצוצרה ?
    אני מתעקשת על זה מכיוון שרק הפעם לקחתי את האוביטרל, ובפעמים הקודמות פשוט הוזרעתי יומיים סביב מועד הביוץ כמובן ע"י מעקב. ואני שואלת האם זה היה לחינם? והזרעים שמוזרקים לרחם גוועים אם הביוץ התרחש נניח אחרי 12 שעות מההזרעה?
    והאם זה לא מיותר גם עם תזמון האוביטרל לקחת מנה אחת יום קודם?
    בבקשה תסביר לי זה ממש מפתיע אותי
    תודה דנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לא נרגעתי

פרופ' שחר קול
    06/12/2007

הזרע באתר ההפריה יכול לחיות מספר יום-יומיים ולשמור על יכולתו להפרות את הביצית.
    בוודאי 12 שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נרגעתי

דנית
    06/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו