מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוששת...ומודאגתאפרת19/12/2010
יום שישי בשעה 2:00 בצהרים נשאבה ביצית
יום ראשון הוחזר עובר בשעה 10:30.בשעה זו היו רק 2 תאים.
מה זה אומר?
שאין התפתחות?
לכמה תאים היה אמור העובר להיות בשעה זו?
עדיין לא עברו 48 שעות...
עברו רק 44 שעות -2 תאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת...ומודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/20102 תאים זה בסדר גמור וההתפתחות תקינה. ההצלחה תלויה בגילך בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ורד19/12/2010אז זהו,שאני בת 43...
עדיין יש סיכוי להתפתחות מ 2 תאים?(44 שעות אחרי שאיבה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010עובר של 2 תאים ביום 2 זה בסדר אך הסיכוי להקלט עקב גיל הוא נמוך.
כמו כן הסיכוי להרות צליו מאוד ביחס שבין הורמון הFSH להורמון E2 בוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
אפרת20/12/2010ביום שני של מחזור תוצאות הם:
E2 158
LH 5.20
FSH-7.8
PROGESTRON 5.8
כאמור יום שישי נשאבה ביצית אחתיום ראשון (אתמול)הוחזר עובר בן 2 תאים...
אני בת 43
האם יש סיכוי לקליטת הריון?
זו הפרייה ראשונה שלי...
מקווה שאחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-לפרופ בידר
אפרת20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010העניין בטיפול בגילך מאוד בעיתי ואני מקווה שתהרי.
אומנם הבדיקות ההורמונליות תקינות אך אם לא ילדת בעבר הסיכויים קלושים.
בעולם הטיפולים הם על ידי תרומת ביציות. עקב הסיבסוד אצלנו הנשים ממשיכות לטפל ומעבדות זמן יקר.
תגובה של זקיק אחד לטיפול הפריה מראה משהוא על השחלה.
אני מציע שלא תעשי יותר משלושה טיפולים ואם לא תהרי תעברי לתרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ורד20/12/2010חייבת לשאול אותך שאלה נוספת:
במידה והעובר שהחזירו לי היה פגום,(או שמא לא מפותח מספיק-רק 2 תאים ביום שני)
אזיי,האם בכל זאת היו מחזירים לי?
דהיינו ,אחרי הפרייה- כשרואים עובר לא יפה,האם תמיד מבצעים החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010בדרך כלל מחזירים עוברים לפי תאים ושברי תאים.
אם יש עובר ללא שברים זה טוב.
מעל 50% שברים לא כדאי להחזיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שאלה נוספת ברשותך...
אפרת21/12/2010היות וזו הפרייה ראשונה שלי,לא ידעתי שצריך לשאול לגבי שברים...
אז במידה והיו שברים מעל 50%,האם הרופא היה אומר לי?
או לחלופין לא מבצע החזרה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-מקפיצה את שאלה
רונית22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שאלה נוספת ברשותך... - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010אני חושב שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)