נסיון להרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נסיון להרות
    רונה
    20/12/2010

אני בת 39, אחרי 4 נסיונות של IVF שלא הצליחו. הבעיה היה בעיית זרע. יש לי שני ילדים מהריונות ספונטנים ועברתי שני ניתוחים קיסריים. לפני ההריונות הקודמים נטלתי תק' ארוכה גלולות למניעת הריון, ומיד כשהפסקתי אותן נכנסתי להריון. לאחר הילד השני הייתי עם התקן מירנה כ-5 שנים, ולאחר הוצאתו ועד היום( כשנתיים) איני מצליחה להרות. האם יתכן שהגלולות עזרו בעבר להריונות וההתקן משום מה פגע ביכולת שלי להרות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיון להרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיון להרות - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    20/12/2010

הגלולות לא אמורות היו להשפיע.
    ההתקן עלול היה לגרום לדלקת סמויה שלא חשת בה אפילו ועל כן מומלץ צילום רחם. אם זה תקין, אזי להמשיך בטיפול לפי הכוונה של מרפאת הפוריות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונה
    20/12/2010

הדלקת יכולה להיות גם אם עברו שנתיים מאז שהוצאתי את ההתקן, או שזה כבר לא רלוונטי אחרי שנתיים ואפשר לוותר על הצילום?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה המשך שאלה

רונה
    21/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו