מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף - עליית בטאשסק06/12/2007
ב- 9.11 עברתי הזרעה.
ב- 25.11 עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 184 U\L, פרוגסטרון 140.1 nmol\L ו- E2 6900 pmol\L.
ב- 28.11 בדקתי הכפלה והבטא היתה 633 U\L.
עבר שבוע והיום, 6.12 עשיתי עוד בדיקת דם, רק שהפעם היא נעשתה במעבדה שונה (בעיר אחרת)
והתוצאה 3683 mU\mL.
האם לא צפויה תוצאה גבוה יותר? אני אמורה להיות בשבוע 5 ו- 4 ימים.
יש לי תור לרופא ביום שני וחשבנו כבר שנראה דופק.
בבקשה, תענו לי דחוף, אני בלחץ מטורף.
תודה, שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובת רופא בבקשה!!
שסק06/12/2007
כבר עבר שבוע, לפי חישובי הכפלות כבר היה צריך להיות מעל 10000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכים של הבטא תקינים
קרן06/12/2007ב-28.11 היה לך 633 ובערך ב-1.12 צריך להיות כפול שניים כלומר בבערך 1500 וב-4.12 מכפיל עוד פעם בשניים זה 3000 ומתי שביצעת את הבדיקה לא עברו מספיק ימים כדי להכפיל את עצמו בשניים אז עלה בקצת אל דאגה אני אומרת לך את זה בניסיון גדול ההריון תקין ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתר לערכי הבטא
קרן06/12/2007תכנסי לגוגל ודקלידי הריון ולידה תכנסי לבדיקות שגרתיות בדיקת הריון ובתחתית העמוד יש לך את ערכי הבטא הנכונים לכל שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן - תודה על התשובות, אבל...
שסק06/12/2007
שמתי את השאלה שלי בפורום רפואי כדי לקבל תשובת רופא!
אם הייתי רוצה תמיכה של אנשים לא מקצועיים, יש מספיק פורומים לתמיכה ברשת
ושם הייתי שמחה מאוד לקבל את התשובה שלך.
כבר מצאתי את כל הטבלאות שקיימות ואני עדיין רוצה שרופא, שהתמחותו בפוריות,
ירגיע אותי ויענה לי.
ושוב תודה על העזרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליית בטא
פרופ' שחר קול06/12/2007הכל מצוין.
סיכוי לא רע לראות דופק ביום שני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה - הרגעת אותי מאוד
שסק06/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
קרן06/12/2007שיהיה לך בהצלחה והריון קל
את רואה הכל בסדר גמור לילחץ זה בכלל לא בריא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)