מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    אישה לחוצה
    23/12/2010

שלום
    יש לי שאלה בקשר להחלטה על התחלת טיפול: למה לא מעבירים את האישה חודש של מעקב זקיקים באופן טבעי לפני שמחליטים על התחלת טיפולי פוריות של הזרעה?
    אם אצל האישה הכל תקין לפי הבדיקות ולפי מעקב זקיקים והזקיקים מתפתחים כמו שצריך, אז למה להזריק לגוף של האישה הורמונים מיותרים?למה לא לבדוק בהתחלה אם הכל תקין ללא כל התערבות ולעשות הזרעה רק על סמך ביוץ טבעי תקין?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחסוי - תשובה

רויטל
    23/12/2010

נראה לי שזה תלוי ברופא, אני כן עברתי הזרעה בהתחלה ללא שום כדור או זריקה אלא רק ע"ס ביוץ טבעי.. ואני כן מבייצת אפילו בצורה טובה. שאלתך נכונה אבל לדעתי זה תלוי גישה של רופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    24/12/2010

את צודקת בהחלט. ההמלצה היא לבצע קודם הזרקות על מחזור טבעי. היכן הבעיה? נניח בצעו טיפול כזה במשך 4-6 חודשים ולא הושג הריון. לא מעט נשים יראו בכך בזבוז זמן כי לא השיגו את מטרתן. הסבלנות שלהן פוקעת והן מבקשות להשיג הריון מהר ככל שאפשר, או אז הן מתבשרות כי עליהן לעבור טיפול הזרעה עם הורמונים עוד 3-6 חודשים כדי למצא את הטיפול במרפאה. לרוב המטופלות בישראל ... זה יותר מידי.
    אם את בעלת סבלנות (כפי שצריך להיות) עלייך ללכת צעד לאחר צעד ולעות במורכבות הטיפול בהדרגה. לא מעטים הזוגות שאומנם הזרעה במחזור טבעי פתר את הבעיה ללא שניכנסו לכל הבעיות העלולות להתפתח מטיפול הורמונאלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו