שאלה נוספת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    לימונית
    24/12/2010

שלום,

עקב כך שנותרו לי רק עוד מספר חודשים לטיפולים, מפאת גילי, אני עושה עכשיו טיפול אחד אחרי השני, בלי חודש הפסקה.
    וד"א, זו פעם ראשונה שלי שאין לי החזרה. עד היום תמיד נוצרו עוברים והיתה החזרה.
    בפעם הזאת היתה בעיה של פער מאוד גדול בין הזקיקים ולכן היה סיכוי לאבד או את הביציות שכבר הבשילו, או לוותר על הקטנות יותר, וכך יצא שמתוך מספר הביציות שהוצאו, רק שתיים היו בשלות, והשאר כנראה היו קטנות מדיי.

האם כדאי בכל מקרה לבצע תמיד לפני טיפול חדש בדיקת רופא, לבדוק שאין ציסטות ושהרחם חזרה לדקיקות, ואם כן, מתי ביחס למחזור?

בתודה,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/12/2010

טיפולים אחד אחרי השני רק כדי לטפל בגלל הזכאות הם טעות משתי סיבות:קודם כל אין הריונות ושנית את מבזבזת זמן.
    צריך לקבל את כל הנתונים שלך על מנת לייעץ האם בכלל להמשיך.
    קודם כל צריך לבדוק בוסת את המצב ההורמונלי העדכני.
    שנית אם גילך מעל 43 ולא הרית בעבר הסיכויים קטנים מאוד ולכן אולי גם צריך לבדוק רמת הורמון המילריאני בוסת ולהחליט מה קורה והאם יש בכלל סיכוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו