מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהרביטל24/12/2010
לד"ר שחר קול! או מישהו!!! לפני יומיים בטא 9 לאחר 12 יום מההחזרה..
היום בטא 12
נאמר לי לחזור ביום א על הבדיקה ולהמשיך עם התמיכה..
מה אתה אומר בבקשה?
הרופאה שלי בחו"ל ואין לי עם מי לדבר..
אני משתגעת כבר...
יש סיכוי עדיין להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/12/2010הבדיקות מראות עליה קלה ברמת ההורמון ומבדיקות האלה ברור שלא מתפתח הריון בכלל או הריון תקין. המשך התמיכה מיותר אך יש לדאוג שהרמה תחזור לשלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. עוד שאלה קטנה בבקשה
רביטל25/12/2010מדוע ההריון לא נקלט? יש משהו שאפשר לעשות כדי שההריון יקלט? הרי היתה הפריה וסבלתי שבוע מגירוי יתר ברמה בינונית... אז למה זה לא נקלט? זה כבר IVF שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. עוד שאלה קטנה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/12/2010לפני ההפריה נאמר לך שקליטת הריון היא באחוזים. סביב ה30%.
את שואלת מדוע אין קליטה תמיד.
הטבע ברא אותנו כך שלהרות זה עניין של סיכויים ולרוב זה תלוי בעובר שנוצר. היות וקרוב ל 70% מהעוברים הם לא בנויים באופן תקין לכן לא יקלטו.
נקלטים רק עוברים תקינים וזה ענין שאנחנו לא יודעים כשמחזירים אותם.אנו רואים אותם במיקרוםקופ אך לא את המבנה הפנימי שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים דחוף!!!!
רביטל26/12/2010בבקשה שמישהו יענה לי... הרופא שלי בחול ובאלישע לא עונים...
ביצאתי שוב בדיקת דם הבוקר והבטא עלתה ל 50 מלפני יומיים הייתה 11.9...
מה לעשות?
להמשיך תמיכה?
זה תקין?
אין לי עם מי לדבר... בבקשה תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים דחוף!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010זה באמת עליה לא ברורה ולכן תמשיכי בתמיכה ,זה לא מה שקובע, ותחזרי על הבדיקה בעוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)