אנדומטרין - העדר הפרשות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין - העדר הפרשות
    מישהי
    26/12/2010

שלום רב,
    עברתי שאיבה ביום חמישי, ומיום שישי אני עם אנדומטרין שלוש פעמים ביום (ההחזרה היום).
    השאלה שלי אולי קצת מצחיקה:
    קראתי בכל מיני פורומים שבנות מתלוננות על הפרשות מהאנדומיטרין, ולי אין כלום. אני מחדירה, לא מרגישה כלום וזהו. האם יכול להיות שזה לא מוחדר טוב? איך אני יודעת אם אני מחדירה מספיק עמוק והחומר נספג כמו שצריך?

ועוד שאלה: לא צריך לשכב אחרי ההחדרה, נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין - העדר הפרשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין - העדר הפרשות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/12/2010

לא צריך לשכב ויש להחדיר עם האצבעות כמה שעמוק שאת יכולה ולא חייבת להיות הפרשה.
    לא התמיכה היא שתתן את ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    26/12/2010

אני מחדירה עם המוליך המסופק עם האנדומטרין, הכי עמוק שאני מצליחה (בערך חצי מאורך המוליך, להערכתי). האם מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/12/2010

כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו