בדיקת הריון ביתית לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון ביתית לאחר החזרה
    אני
    27/12/2010

שלום
    היום זה היום העשירי שלי להחזרת שלוש עוברים מוקפאים, אם אעשה בדיקת הריון ביתית היום , מה הסיכוי שתהיה אמינה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, לא רופאה ולא מומחית...

אמא
    27/12/2010

רק על סמך ניסיון רב (מדי :-)) - תתאזרי בהמון סבלנות והמתיני עוד יומיים לבדיקת דם.

בבדיקה הביתית רוב הסיכויים שלא תראי כלום, כי רמת ההורמון (אם קיים - הלוואי) היא עדיין נמוכה מאוד.

גם: בדיקה ביתית שלילית לא אומרת עדיין שאין הריון. מה שודאי זו בדיקה חיובית.

בדיקת דם זה 100%.

בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    27/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת הריון ביתית לאחר החזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/12/2010

סיכוי טוב מאוד.
    הבדיקה הביתית סך הכל מאוד אמינה וביום 10 זה יכול לתת תשובה חיובית ואם לא תנסי שוב למחרת כי אם הרית ניום 11 יש כבר הורמון ההריון ויראו זאת בדם ובשתן.אם לא תראי סימן רוב הסיכויים שאת לא בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו