תוצאות זרע אחרי השבחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות זרע אחרי השבחה
    אישה לחוצה
    27/12/2010

שלום לכם
    אני עברתי היום הזרעה לפעם החמישית עם פיוריגון 100 למשך 6 ימים (אני ללא בעיות פוריות).
    רירית הרחם ביום חמישי (לפני ההזרעה ב4 ימים הייתה רירית הרחם 5 מ"מ והפרוגסטרון 0.9 וזקיק 16).
    היום תוצאות בדיקת הזרעה לפני השבחה:
    נפח 2
    ריכוז 50 מיליון
    תנועתיות 50%
    דרגת תנועה: +2

אחרי השבחה:
    נפח: 0.8 ריכוז: 80 מיליון תנועתיות : 60% דרגת תנועה: +2 +3
    מה הסיכוי להצלחה בהזרעה זו? ומה עם מדדי הזרע אחרי ההשבחה? האם הנפח קטן מדי כדי שהזרע יספיק להגיע לביצית או שזה לא קשור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות זרע אחרי השבחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות זרע אחרי השבחה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/12/2010

הזרע טוב לפני ההזרעה כמו אחרי הזרעה.
    לפי הנתונים אין שום בעיה בזרע ולא הבנתי למה את מתכוונת שלך אין בעיות פוריות.
    אם 'ש לך זקיק אחד בלבד בהזרקת פיוריגון 100 יתכן שהבעיה היא אצלך.רירית 5 זה גם לא מספיק כך שיש לתקוף אצלך את הפוריות מזוית אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה מה הכוונה

אישה לחוצה
    27/12/2010

שלום לך פרופ'
    אני לא הבנתי מה זאת אומרת שלא מספיק זקיק אחד עם פיוריגון?אם זוכרת טוב היה עוד זקיק אבל בגודל קטן יותר 14.
    שנית, אני עשיתי את כל הבדיקות :פרופיל הורמונלי,צילום רחם וכו' והכל תקין.הייתי בהריון שנה אחרי הנישואין אך עברתי הפלה טבעית.
    אני כל הזמן מבקשת מהרופאים שייתנו לי עוד בדיקות שאעשה כדי לדעת בדיוק את הסיבה ואז עונים לי שאין בעיה אצלי ושאי פוריות אצלנו היא על רקע לא מוסבר.
    אז מה אעשה?אנחנו אמורים לעבור לטיפול IVF אם חס וחלילה לא נצליח החודש.
    בקשר לרירית הרחם אני כן העליתי את זה וביקשתי הבוקר לפני ההזרעה שאעשה אולטראסאונד כדי לוודא אכן שהרירית הגיעה לעובי המינימלי לקליטת עובר ולשלול סיבה זו אך לדעתם זי מיותר.

מה לעשות הלאה אם לכל רופא יש את חוות הדעת השונה שלו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה מה הכוונה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/12/2010

עקרות לא מוסברת זה שלא שאין בעיה, היא קיימת רק שבשלב זה לא ברור מה הגורם ולכן לדעתי יש לעבור להפריה ואז נוכל יותר להבין מה קורה. בהפריה ניתן לראות ביציות, הפריות וכו. ואז להבין מה קורה.
    כמו כן פיוריגון 100 זה לא מינון נמוך ולנשים בגיל צעיר יש תגובה של יותר זקיקים. כמו כן היתה הפלה טבעית ומאז את לא מצליחה להרות כך שהרגשתי שלך יש בעיה כלשהיא ואת זה נלמד לאחר שאיבת ביציות.
    ולבסוף לא כל הרופאים יש להם את אותו הראש להבין ולהשיג הריון והחשוב שתבררי האם הוא ידוע כטיפולי הפריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו