האם זה מחזור?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם זה מחזור?
    yaael
    29/12/2010

היי,

בת 35, נשואה פלוס 1 מהריון טיבעי. מחזורים סדירים בדר"כ. מנסים כשנה וקצת להיכנס להריון. עברתי 2 הזרעות עם איקקלומין, פרוגינובה ואוביטרל. ההזרעות כשלו.
    החודש ניסינו ללא התערבות , מחזור אחרון ב 2 לדצמבר. אתמול בלילה, 27 יום מהמחזור האחרון, לאחר קיום יחסים, היה לי דימום. בלילה נותרתי יבשה לגמרי (ללא טמפון). בבוקר, לאחר יציאה (מאמץ), שוב דימום ועד עכשיו אני יבשה. בניגוב יש כתמים קלים חומים בהירים שבקושי נראים. רוב הסיכויים שמדובר במחזור, אבל מאחר ואני רוצה ללכת להזרעה נוספת החודש, אני לא יודעת ממתי לחשב את ימי הוסת. האם להמתין לדימום ממש? מה זה אומר שרק במאמץ יש דימום ובאופן כללי אין?
    דבר נוסף הוא שבשלושת החודשים האחרונים הוסת נמשך בין יום ליום וחצי. דימום חלש. האם אומר משהו ?
    תודה רבה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה מחזור?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

yaael
    29/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה.. האם תוכלו לחוות דעתכם ?

yaael
    29/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה מחזור? - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    29/12/2010

1. לא בהכרח זה מחזור. אם הכתמה-דימום קל ממשיך בצעי בדיקת דם להריון. כי יתכן דימום בהריון.
    2. את צריכה להבדק או לפחות לשאול את הרופא שמבצע את ההזרעה באם הוא אואה סימני דלקת בצואר הרחם או פצע עליו. בקשי גם לבצע PAP

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו