שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום
    טל
    29/12/2010

אני אמורה לעבור שבוע הבא שאיבת ביציות בפעם הראשונה ואני ממש מפחדת!
    רציתי לדעת מה אמורים להרגיש אחרי זה כמה זמן זה נמשך והאם ההרדמה לא מסוכנת.
    ההרדמה זה דרך הוריד זריקה איך זה עובד???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/12/2010

ההרדמה היא דרך העירוי . היא מלאה ולכן לא מרגישים כלום. והיא קצרה מאד ( 5-10 דקות ) ומאוד בטוחה יחסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי

אנונימית
    29/12/2010

רוצה להרגיע אותך:
    עברתי שאיבה ראשונה בשבוע שעבר, וזה היה הרבה יותר קל מכל מה שדמיינתי. (ואני לא רק פחדנית גדולה, אלא מאלה שלא יכולים לסבול להתקרב לבית חולים אפילו כדי לבקר יולדת. רק הריח והמראה עושים לי בדרך כלל רע).

ההרדמה היא באינפוזיה לווריד. זה היה השלב שהכי כאב לי - אבל לא יותר מבדיקת דם רגילה (זה קשה אצלי, ורידים דקים). הכניסו לי אינפוזיה, הזריקו משהו לתוכו, והדבר הבא שידעתי הוא שהתעוררתי בחדר התאוששות ושמעתי ששאבו שבע ביציות. בין לבין לא הרגשתי או ידעתי כלום ממה שקורה איתי.
    שעתיים אחר כך כבר שחררו אותי הביתה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

טל
    30/12/2010

תודה רבה מקווה שהכל יעבור בשלום!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו