מעקב זקיקים והזרעה-המשך לשאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים והזרעה-המשך לשאלה
    אישה לחוצה
    29/12/2010

שלום ד"ר שחר
    אני עברתי הזרעה ביום 13 למחזור אחרי הזרקת פיוריגון 100 למשך 6 ימים. ביום 9 אולטראסאונד :זקיקים 16 ו 14 ורירית רחם 5 מ"מ ופרוגסטרון 0.9.
    במרפאה בה מטופלת בבילנסון אמרו שאין צורך בעוד בדיקות אולטראסאונד ושביום 11 אוביטריל ו 13 הזרעה.
    אז מה הכוונה שלך בתשובה, האם הייתי אמורה לעבור עוד בדיקת מעקב זקיקים כדי לוודא שאכן מגיעים לגודל מתאים להזרעה?
    האם נתונים אלה לא מספיק טובים להצלחת הריון או להשתרשות?

אני כן מתלבטת ולא יודעת האם אכן כל תוכניות ההזרעות שעברתי עד עכשיו (5 פעמים) התוכנית אכן מוצלחת....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה מופנית לכל הרופאים

אישה לחוצה
    29/12/2010

בנוסף לשאלות הקודמות, מה עם רירית הרחם?האם יכול להיות ע"ס נתונים אלו שאצלי הזקיקים לא מתפתחים כמו שצריך?
    אצל בעלי תקין ואצלי כל הבדיקות תקינות גם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים והזרעה-המשך לשאלה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    29/12/2010

בעיני הגיוני מה שנאמר לך לבצע. אני מניח שהמשכת פיורגון גם ביום 9 וגם ביום 10. ניתן היה להניח כי הזקיקים ביום 11 יגיעו לגודל טוב והביוץ יתרחש ביום 13 לאחר האוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו