מתנצלת אבל עוד שאלה בבקשה מכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתנצלת אבל עוד שאלה בבקשה מכם
    סיון
    30/12/2010

כרגע אני בהריון מהפרייה , יש לי ילד בן 9 מנישואים קודמים ולפני היה לי הריון שבשבוע 8 הפסיק להתפתח (2 הריונות טיבעיים) הבעיה כרגע הייתה רק זרע.
    צילום רחם תקין ביוץ מחזור בזמן הכול ברוך ה'.(אני בת 27)
    אני קוראת על בנות שבהריון מהפריה שבלחץ שההריון יהיה מחוץ לרחם
    מדוע יש את החשש הזה בהפרייה חוץ גופית? הרי הרופא מחדיר את העוברים ישירות לרחם.
    ההכפלות תקינות וטובות עוד שבוע וחצי אולטרסאונד ראשון.האם הכפלות הטובות יכולות לרמוז על תקינות ההריון ?
    האם יש סיכוי טוב שיהיה הריון תקין ?(איקסי )
    תודה וסליחה על כל ההודעות אני ממש נישענת עליכם !!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתנצלת אבל עוד שאלה בבקשה מכם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/12/2010

בהריון חוץ רחמי ההכפלות לא תקינות והבטא עולה לאט ובערכים לא גבוהים.
    כאשר מחזירים עוברים לרחם הם עולים לחצוצרה ששם יש חומרים ה"מושכים" אותם היות ושם נוצר העובר ומבלה שלושה ימים וניזון היטב מהסביבה החצוצרתית ואז יורד לרחם ומשתרש.
    למזלנו רוב העוברים יחזרו לרחם אך כאשר החצוצרה לא תקינה או עברה דלקת העובר יכול לא לרדת עקב המבנה הלא תקין שנוצר וישתרש בחצוצרה..
    כאשר אין בעיה בחצוצרה הוא ירד לרחם.בדרך כלל היות וזה כבר עובר גדון הוא עולה ויורד באותו היום או נתקע כאשר החצוצרה במבנה לא תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו