כאבי בטן תחתונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה
    שיר
    01/01/2011

ב 24.12 עברתי הזרעה.
    בימים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן תחתונה כמו שלפני מחזור ויצא לי פצעון כואב בסנטר(גם כן כמו לפני מחזור). אני פוליציסטית ועל כן לא מצפה למחזור...אבל שאלתי היא האם זה מעיד על כשלון הטיפול? או אולי אלו סימנים של גירוי יתר שחלתי?(אני אחרי איקקלומין ואוביטרל). צריך ללכת להיבדק?
    שאלה נוספת: כיצד מחשבים את שבועות ההריון בהזרעה? בדומה להריון ספונטני? מיום הראשון למחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    01/01/2011

שלום
    יתכן שהכאבים קשורים לביוץ.אם הם חזקים כדאי שתבדקי.את ההריון מתחילים לספור משבועיים לפני ההזרעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ ביום ה 23 למחזור?

שיר
    01/01/2011

ההזרעה הייתה לפני שבוע בדיוק וזה היה אחרי אוביטרל שמתזמן את הביוץ. אז לא יכול להיות, נכון.?
    מה לגבי גירוי יתר שחלתי? ה E2 ביום הזרקת האוביטרל היה 2680.
    יש להוסיף שהכאבים הם בעיקר בשינה ופחות במשך היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

שיר
    02/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגו עליי

שיר
    03/01/2011

:-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו