מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חישוב יום שלישי למחזורשיר08/12/2007
אני לאחר שנה של הזרעות עם איקקלומין וגונאל ועכשיו בהפסקה של טיפולים לקראת התחלה של מחזורי IVF, מאז תחילת ההטיפולים החלה אצלי תופעה מוזרה בחלק המחזורים הפרשות של דם כאילו "ישן" שנראה כאילו הוא מחומצן ולאחר כמה ימים דימום רציני.
תופעה זו חזרה על עצמה החודש ביום שלישי בערב היה לי דימום שכזה ועד היום (שבת) והיום בצהריים החל דימום חזק קרישי דם וכאבי בטן.
הרופאה שלי שלחה אותי לחזור על הבדיקות ביום השלישי -החמישי למחזור בעיקר כדי לוודא FSH שנע בין 6.3 ל11.8 ומשתנה כל העת (חודש שעבר עמד על 9.8)
השאלה היא ביום ראשון באיזה יום אהיה למחזור ? בעבר היו פעמיים שבאתי למרפאה אחרי שקיבלתי ווסת ובאולטרסאונד היה נראה שהרירית עדיין עבה ולא מתפרקת.
האם לעשות ביום א את הבדיקות או לחכות לשני?
שאלה שנייה כל השנה אמרו לנו שאנחנו צריכים להיות עם אצבע על הדופק בגלל הFSH ועכשיו כשהחליפו לנו רופאה היא פתאום שאננה ועוצרת את כל התהליך כדילחזור על הבדיקות עוד חודש למרות שאין בתוצאות שהתקבלו שום דבר מיוחד.
לפי הFSH יש סיבה ללחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב יום שלישי למחזור
פרופ' שחר קול08/12/2007יש טעם לקחת מחר בדיקת דם כדי לראות האם מבחינה הורמונאלית מדובר בתחילת השלב הפוליקולארי.
לגבי החשיבות העצומה שמייחסים ל - FSH - אין בזה ממש. ההחלטה על IVF לא תלויה ברמת ה - FSH המשתנה כל העת. בלי לבדוק במקביל E2 - אין ממש תבונה בבדיקת ה - FSH, ובודאי להסיק מסקנות טיפוליות עקב כך.
FSH נותן מושג על תגובת השחלות לגירוי תרופתי עם גונדוטרופינים, ולכן נותן מושג כללי לגבי הסיכוי להריון, אך ההחלטה לפנות ל - IVF אינה תלויה ברמה כזו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)