מחזור טבעי לאחר איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור טבעי לאחר איקקלומין
    תמר
    02/01/2011

שלום- בעלת שחלות פוליציסטיות. לאחר כשנה של אי קבלת מחזור כלל, וניסיון להיכנס להריון, לקחתי איקקלומין. באותו החודש נצפה זקיק מוביל ב-US. מאז- כבר 3 פעמים קיבלתי וסת באופן טבעי (רק 2-3 ימים), במחזור של 33-44 ימים.
    1. האם ייתכן שאלו דימומים אך ללא ביוצים? (בבדיקת חום שחר לא היה הבדל משמעותי בחום, רק 0.2 מעלות באזור היום שנראה כרלוונטי) .
    2. האם כדאי להמשיך לנסות לקבל הריון טבעי על ידי מעקב אחר הביוץ בצורה זו?
    3. אם הדימום האחרון נמשך רק יום אחד, והתחיל יום אחרי פעילות גופנית- ייתכן שזה לא וסת? ייתכן וזו הפלה או להיפך תחילת הריון? האם זה מעיד שאולי לא היה ביוץ כלל החודש?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה התפספסה

תמר
    02/01/2011

האם מסיבה מסויימת השאלה לא קיבלה תשובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה התפספסה

תמר
    02/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור טבעי לאחר איקקלומין - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/01/2011

את האיקאכלומין לוקחים לתקופה קצרה של 5 ימים ויש לעשות מעקב אולטרה-סאונד ובדיקות דם.אם המעקב לא נעשה כך אי אפשר לענות לשאלותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

תמר
    02/01/2011

האיקקלומין נלקח ל-5 ימים כמובן, היה מעקב, היה זקיק מוביל , ככה"B גם ביוץ ופשוט לא היה הריון באותו ניסיון. מאז לא לקחתי שנית, אך כן היה לי מחזור 3 פעמים באופן טבעי ללא דופסטון. ועל כך שאלותיי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הבנה לגבי השאלה!אפשר לענות לי?

תמר
    02/01/2011

השאלות הן בנוגע למחזורים שקיבלתי באופן טבעי, בהמשך ללקיחה חד פעמית של איקקלומין.בינתיים לא לקחתי שנית את הכדורים- כי חשבתי אולי כעת יש לי גם ביוץ באופן טבעי ולא יהיה צורך, ואלו בעצם השאלות שלי. (האם יכול להיות שאין ביוץ וזה רק מחזור, האם יכול להיות שמחזור אחרון לפני יומיים שהיה מאד קצר, של יום, וישר אחרי פעילות גופנית, זה הריון או הפלה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הבנה לגבי השאלה!אפשר לענות לי? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/01/2011

על מנת לענות לך על השאלה יש צורך בבדיקת דם ל E2 ופרוגסטרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו