תוכנית טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוכנית טיפול
    שיר
    03/01/2011

התחלתי טיפולי פוריות.
    מה השלבים המקובלים בתוכנית הטיפול?
    (אני מקבלת איקקלומין+אוביטרל ועושה הזרעה)
    כמה ניסיונות כאלו עושים? מתי עוברים לזריקות? האם יש תקופת צינון בין טיפול לטיפול או שממשיכים ישר אם טיפול נכשל? מתי עוברים ל IVF?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית טיפול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/01/2011

תלוי מה הסיבה לאי הצלחתך להרות.
    אם את צעירה וביוץ לא תקין אזי עושים 3-6 טיפולים עם הפסקות ביניהן כי יכולות להיוצר ציסטות.
    אם הוסת סדירה והגיל גבוה יותר הטיפול בכלל מיותר.
    להפריה עוברים לאחר מספר אי הצלחות בטיפולי גורמי הביוץ ושוב אם הוסת סדירה אז אחרי 3 מחזורים של זריקות הורמונליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך בנוגע להפסקות

שיר
    03/01/2011

אני בת 29. ללא ילדים. לא היה לי מחזור טבעי כחצי שנה(אלא רק אחרי כדורי פרימולט נור ודופסטון). לכן אני מניחה שהבעיה היא הביוץ. שאם אין מחזור אין ביוץ. בנוסף מורפולוגיה 5% בבדיקת זרע עם ספירה 130.000 ולכן עשיתי הזרעה.
    מה הסיכויים בכל מחזור טיפול אצלי?
    ואילו הפסקות מדובר? חודש? חודשיים? תלוי תוצאת US לגבי ציסטות? מה עושים אם יש ציסטות?
    תודה לתשובותיך.
    יש לכם פורום מדהים. השאלות והתשובות פה מעשירות את הידע ועוזרות מאוד, וגם המענה מהיר - וזה מאוד חשוב!!! כל הכבוד!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך בנוגע להפסקות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/01/2011

הסיכויים בתרופה תלויים גם ברירית הרחם שגדלה ואם היא נמוכה צריכים לעבור לטיפול אחר.
    הסיכויים נעים סביב ה20%.
    אם יש ציסטוצ צריך לחכות עד שיעלמו בערך כחודש.אפשר לחדש טיפול כאשר האולטרסאונד תקין ואת נמצאת במצב של וסת מבחינה הורמונלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו