מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה על התשובות! שאלה נוספת...
לא מבינה04/01/2011באמת היה מוזר!
לאורך הבדיקות גם הטכנאיות וגם אני ראינו את התפתחות הזקיקים, שניים ואח"כ שלושה.
אז אני מבינה שהדבר יישאר בגדר תעלומה...
אכן גילי מבוגר והמאגר שלי נמוך.
על איזה טיפול אחר אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים שנעלמולא מבינה03/01/2011
שלום לרופאים,
באולטרסאונד האחרון לפני השאיבה נראו שלושה זקיקים: 21, 20, 17.
למחרת בבוקר הזרקתי אוביטרל, ובשאיבה שהיתה למחרת נמצא רק זקיק אחד.
איך זה יכול להיות?
בשאיבה לא נמצא נוזל.
איך ניתן להסביר את היעלמות הזקיקים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים שנעלמו - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011אם עברת שאיבה ולא נמצאו ביציות סימן שבייצת לפני מתן הוביטרל וזה קורה בטיפולי הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! בקשת הבהרה ועוד שאלות
טרודה03/01/2011בשאיכה נמצא רק אחד,
ולא היה נוזל שאמור להעיד על ביוץ.
האם יכול להיות שהיה ביוץ רק בשני זקיקים,
ונשארה ביצית אחת לשאיבה?
אם כן היה ביוץ חלקי לפני האוביטרל,
האם הוא פוגע בביציות
או שיכולה להיות הפרייה מקיום יחסים?
ואם יש הפרייה טבעית- היא תראה באולטרסאונד בשאיבה או בהחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! בקשת הבהרה ועוד שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011אין ביוץ חלקי כך שלא ברור מי ראה ומה ראו ,עובדה שיצאה רק ביצית אחת אומרת שהיה רק זקיקי אחד ואין דבר כזה ששניים בייצו ואחד לא.
אם התגובה שלך להפריה הוא נמוך וגילך מתקדם יש לעבור לטיפולים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לא במקום, אז שולחת שוב
לא מבינה05/01/2011באמת היה מוזר!
לאורך הבדיקות גם הטכנאיות וגם אני ראינו את התפתחות הזקיקים, שניים ואח"כ שלושה.
אז אני מבינה שהדבר יישאר בגדר תעלומה...
אכן גילי מבוגר והמאגר שלי נמוך.
למה הכוונה ב"טיפול אחר"?
תודה על כל היחס והתשובות הענייניות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לא במקום, אז שולחת שוב - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות והעצות!
לא מבינה06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)