שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    שירי
    03/01/2011

שלום,
    אני בת 29.5,
    24.12- שאיבת ביציות
    27.12- החזרת שני עוברים
    מקבלת תומכים Estrofem 1 mg ו- UTROGESTAN 200 mg
    מזה יומיים אני סובלת מכאבי בטן, שלשולים וגזים בגלל משהו שאכלתי. האם זה יכול לפגוע בקליטתם של העוברים או לגרום להפלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/01/2011

זה יכול להיות גירויי יתר ויש להיבדק על ידי רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שירי
    03/01/2011

הרופא שלי אמר לי שאני סובלת מגירוי יתר ואמר לי לשתות 3 ליטר מים ביום. עד אתמול לא הרגשתי כלום חוץ מבטן קצת נפוחה. אני מרגישה שזה כאב בטן של קילקול כיבה, כי לאחר שהלכתי לשרותים הכאב השתפר והגזים נעלמו. אבל עכשיו התחיל כאב חלש בבטן התחתונה מצד ימין. האם זה מסוכן במידה ויש הריון. והאם קילקול כיבה יכול להזיק לעובר או להשרשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

שירי
    03/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/01/2011

אם זה באמת קלקול קיבה זה לא פוגע בכלום.לפי שאת מספרת המצב השתפר אז יש להיות בקשר עם הרופא המטפל במידה ומשהוא יחמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו