מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוברים מוקפאיםשלום03/01/2011
שלום בת 31רציתי לדעת האם אני חייבת להשתמש בעוברים המוקפאים שיש לי ??יש לי 5או שיכולה להתחיל שוב שאיבה וכו.....
האם איכות של מוקפאים ששמורים שנה פלוס יכולה להיות ירודה במה זה תלוי האיכות ??.הזמ שהם מוקפאים יורד??אם אני מתחילה טיפול מפשירים אחד???ואם הוא לא איכותי אז באותו הרגע מפשירים את השני או שצריכים לחכות חודש אחרי?????תודה רבה ומה לגבי הזריקות האם צריך עם מוקפאים או רק מעקב זקיקים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011המוקפאים מחזיקים מעמד שנים רבות בהקפאה ומפשירים כמה שהקיפיאו במבחנה אחת.
אפשר להחזירם במחזור טבעי ללא שום טיפול למעט תמיכה של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
שלום05/01/2011שלום אם יש 3 במבחנה מפשירים את שלושתם???ומה עושים אחרי שמפשירים הם נהרסים לא???הרופא שלי המליץ להחזיר רק 1בגלל שלפני ניקלטתי לתאומיים ילדתי מוקדם ואחד ניפטר אחרי שבועיים בפגייה
דר חשוב לי לדעת אם לפי חוק חייב להשתמש קודם במוקפאים או לעבור שאיבה שוב????והאם זה נכון שעובריים טריים יותר איכותיים ממוקפאים ויש יותר סיכוי בגלל שאטרך להחזיר רק עובר אחד בשל ההיסטוריייה תודה דר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011קודם כל הסיכויים במוקפאים הם שונים והסיכויים ךתאומים הם קטנים אך בכל אופן יש להפשיר את כל אלה שנמצאים במחנה אחת ואין ברירה אחרת ואז להחליט לפי תוצאות ההפשרה מה להחזיר.
לגבי שאיבה מחדש ,יש לטיפולים סיבוכים ואם את יכולה להרות מקפוא עם טיפול פשוט מדוע שוב להתחיל זריקות ולשאוב דברים שיכולים לגרום לסיבוכים אפילו קשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרת עובריים
שלום06/01/2011שלום דר אתה צודק ברור שעדיף לא לעבור את נשאיבה עם כל ההורמונים לגוף
אבל שאלתי בגדול....מקווה שלא אצטרך ואצליח במוקפאים
לגבי ההחזרה מה אתה ממליץ להחזיר 1או 2מה הסיכויים???הבנתי שאם 1זה יקח המון זמן גם בגלל שזה מוקפא
ומצד שני הסיכון לתאומיים בגלל מה שעברתי מה דעתך????אשמח לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרת עובריים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011להחזיר 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)