עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עוברים מוקפאים
    שלום
    03/01/2011

שלום בת 31רציתי לדעת האם אני חייבת להשתמש בעוברים המוקפאים שיש לי ??יש לי 5או שיכולה להתחיל שוב שאיבה וכו.....
    האם איכות של מוקפאים ששמורים שנה פלוס יכולה להיות ירודה במה זה תלוי האיכות ??.הזמ שהם מוקפאים יורד??אם אני מתחילה טיפול מפשירים אחד???ואם הוא לא איכותי אז באותו הרגע מפשירים את השני או שצריכים לחכות חודש אחרי?????תודה רבה ומה לגבי הזריקות האם צריך עם מוקפאים או רק מעקב זקיקים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוברים מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוברים מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/01/2011

המוקפאים מחזיקים מעמד שנים רבות בהקפאה ומפשירים כמה שהקיפיאו במבחנה אחת.
    אפשר להחזירם במחזור טבעי ללא שום טיפול למעט תמיכה של פרוגסטרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברים

שלום
    05/01/2011

שלום אם יש 3 במבחנה מפשירים את שלושתם???ומה עושים אחרי שמפשירים הם נהרסים לא???הרופא שלי המליץ להחזיר רק 1בגלל שלפני ניקלטתי לתאומיים ילדתי מוקדם ואחד ניפטר אחרי שבועיים בפגייה
    דר חשוב לי לדעת אם לפי חוק חייב להשתמש קודם במוקפאים או לעבור שאיבה שוב????והאם זה נכון שעובריים טריים יותר איכותיים ממוקפאים ויש יותר סיכוי בגלל שאטרך להחזיר רק עובר אחד בשל ההיסטוריייה תודה דר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/01/2011

קודם כל הסיכויים במוקפאים הם שונים והסיכויים ךתאומים הם קטנים אך בכל אופן יש להפשיר את כל אלה שנמצאים במחנה אחת ואין ברירה אחרת ואז להחליט לפי תוצאות ההפשרה מה להחזיר.
    לגבי שאיבה מחדש ,יש לטיפולים סיבוכים ואם את יכולה להרות מקפוא עם טיפול פשוט מדוע שוב להתחיל זריקות ולשאוב דברים שיכולים לגרום לסיבוכים אפילו קשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפשרת עובריים

שלום
    06/01/2011

שלום דר אתה צודק ברור שעדיף לא לעבור את נשאיבה עם כל ההורמונים לגוף
    אבל שאלתי בגדול....מקווה שלא אצטרך ואצליח במוקפאים
    לגבי ההחזרה מה אתה ממליץ להחזיר 1או 2מה הסיכויים???הבנתי שאם 1זה יקח המון זמן גם בגלל שזה מוקפא
    ומצד שני הסיכון לתאומיים בגלל מה שעברתי מה דעתך????אשמח לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפשרת עובריים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/01/2011

להחזיר 2.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו