דילגתם על השאלה שלי..צילום רחם???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דילגתם על השאלה שלי..צילום רחם???
    שני
    04/01/2011

החודש הפסקתי את זריקת הפוריגון אחרי שלא היתה תגובה טובה והזקיקים לא ממש גדלו. יחד עם זאת , הרירית היתה 7.2 ולכן הרופא אמר לי שיהיה דימום בשל התפרקות הרירית. כרגע עברו שבועיים ועדיין אין סימן לדימום.(אמר שזה מחזור אך ללא ביוץ)

1. האם עדיים לצפות לדימום ואם כן מתי?

2. שבוע הבא קבוע לי צילום רחם שאמור היה להתרחש אחרי הווסת, כרגע אין ווסת ואין הריון. האם עדיין באפשרותי לבצע את הצילום???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רופאה אבל מנסיון אישי

אישה לחוצה
    04/01/2011

שלום לך
    אני כמובן לא רופאה אבל מתוך ניסיון שלי, אני לפני 9 חודשים היה לי איחור במחזור של שבועיים ובמהלכן אני עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות במרווח שבוע שתוצאותיהן הייתה שלילית.
    אני הייתי אמורה להתחיל טיפול הזרעה ואותו דבר הרופא אמר לי שכנראה ולא היה ביוץ החודש ונתן לי תרופה כדי לזרז את הווסת כדי להתחיל טיפול.
    אני נטלתי את התרופה ואחרי הופעת דימום גיליתי שאני כן הייתי בהריון בשבוע 7 שלצערי הסתיים בהפלה.
    אז אני ממליצה לך לעשות בדיקת דם כי לא תמיד הרופאים צודקים בדברים אלה ולדעתי לא מנחים אותך תמיד לדרך הנכונה....
    וכמובן זה תלוי ברופא המטפל עם כל הכבוד לכל הרופאים.
    בהצלחה רבה מכל הלב לשתינו.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלה שלי..צילום רחם??? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/01/2011

עניתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו