לידות בעבר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לידות בעבר
    מישהי
    04/01/2011

שאלה שחשוב לי להבין ולקבל לה תשובה.
    אני רואה בכל התשובות שהרופאים מבדילים בסיכויי ההריון בין אשה בת 40+ שכבר ילדה לבין אשה בגילאים האלה שעוד לא ילדה. אשמח להבין מדוע.
    1) האם לידות עבר נחשבות ל"משמרות" פריון? או שהן רק משמשות כהוכחה לכך שהמערכת "יודעת לתפקד"?
    2) מה שרלבנטי לי ספציפית: אני כרגע בת 39 (אוטוטו 40), בתהליך הפריה ראשון, אחרי שתי הזרעות כושלות. אני מגיבה טוב למדי להורמונים. אם, ב"ה, אצליח להיכנס להריון וללדת בשנה הקרובה, האם זה מגביר את סיכויי להצליח שוב בשנה-שנתיים שאחר כך?
    במלים אחרות, האם אשה בת 42 שכבר ילדה, בגיל 40, היא בעלת סיכויים גבוהים יותר מאשר אשה בת 42 שלא ילדה מעולם?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידות בעבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידות בעבר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/01/2011

לאורך שנים שמנו לב שנשים שילדו הצליחו מעט בגילאים שבין 43 ל 45 ואילו שלא ילדו לא הצליחו.
    את עדיין פחות מ40 כך שאין ספק אם תלדי תוכלי יותר להצליח בגיל 43.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מישהי
    04/01/2011

מקווה מאוד, בעזרת השם (והרופאים), להספיק שתי לידות עוד לפני גיל 43 אבל רציתי לדעת מה בגדול נחשבים הסיכויים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו