מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקאקלומין ורירית הרחם-שאלה לרופאיםלפני הזרעה 305/01/2011
שלום,
אני לקראת הזרעה שלישית. מטופלת בכל הפעמים באיקאקלומין וזריקת אוביטרול.
בחודש הראשון רירית הרחם היתה 8.1
בחודש השני רירית הרחם ירד ל 6.7 (ממש לקראת הביוץ)
והחודש הרופא אף העלה לי מינון לשני כדורים ליום בכדי להגביר סיכוי לקליטה.
שכחתי לשאול את הרופא שלי לגבי ההשפעה של 2 כדורים ביום על רירית הרחם.
הרי בפעם הקודמת אחרי טיפולים של כדור ביום רירית הרחם היתה דקה יותר מחודש שלפני כן.
אני קצת מודאגת מהעיניין. אני יודעת שלרירית הרחם תפקיד חשוב לקליטה תקינה ושמירה על הריון תקין.
אודה לקבל את דעתכם בנושא.
נב
יש לציין כי אני מבייצת טבעי, אבל הטיפול באיקאקלומין זה בכדי להגביר סיכויי קליטה ושיהיו כמה שיותר זקיקים. (אחרי כדור אחד ביום בשתי ההזרעות הקודמות היו שני זקיקים כל פעם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - לא יודעת מה לעשות, מפוחדת.
לקראת הזרעה 305/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה שלא עונים לי?
לקראת הזרעה 305/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקאקלומין ורירית הרחם-שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011אם יש לך וסתות סדירים אזי הטיפול באיקכלומין מיותר.
את הרירית בודקים עד הביוץ.
הרירית לפעמים ירודה בטיפולי התרופה ואם נותנים 2 כדורים זה לא משפר שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מודאגת מאוד06/01/2011רופא הנשים שלי אמר כי כל שיהיו יותר זקיקים בשלים, זה מעלה את הסיכוי להריון. לכן הוא נתן הפעם 2 כדורים ביום.
הרופא שלי הוא רופא נשים ולא רופא מומחה פריון. אני סומכת עליו אבל מצד שני יש לי מספר התלבטויות בנוגע לטיפול.
האם אכן ריבוי זקיקים בשלים מעלה את הסיכוי להריון?
אני ממש אובדת עצות, אני כבר בת 32, נשואה 3.5 שנים ועדיין ללא הריון.
אני בלחץ טוטאלי, כל הזמן חושבת על זה ובקושי מתפקדת במישורים אחרים של החיים - כגון עבודה ולימודים.
אודה להבהרת הנושא והאם כדאי לי לעבור אולי טיפול אחר? או לפנות ורופא מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011זה שטויות והטיפול הזה לא מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)