מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי פוריות - התלבטות על מה...לימור05/01/2011
שלום רב,
אני בת 42.7, אחרי שני טיפולי זריקות הורמונים (גונאל F) והזרעה שנכשלו.
התחלתי טיפול בתל השומר ומבחינת הרופאים שם נאמר לי כבר מתחילת הטיפולים שהמטרה מבחינתם זה להגיע כמה שיותר מהר לIVF. כלומר אם שתי הזרעות לא מצליחות השלב הבא זה IVF.
רופא פרטי שהייתי אצלו צידד בדעה הזו שהשלב הבא עבורי צריך להיות IVF.
רופא פרטי נוסף שהייתי אצלו לאחרונה אמר דבר חדש שהאחרים לא אמרו: שבשתי ההזרעות השלב בין ההזרעה לווסת היה אצלי קצר מידי 8-10 ימים. ושיש אפשרות לעשות הזרעה נוספת, הפעם עם טיפול תרופתי שיגרום לשלב הזה להיות ארוך יותר וכך לתמוך בשלב של קליטת ההריון. (השרשה?).
שלב זה לדבריו אמור להיות מינימום 12 יום.
יש לציין שכבר הרבה שנים המחזור שלי הוא מחזור קצר. בזמן הטיפולים הוא התקצר במיוחד (21,23 יום).
הקופת חולים אישרה לי IVF. ועכשיו אני מוצאת את עצמי בהתלבטות - האם ללכת על IVF או אכן לעשות טיפול הזרעה נוסף כמו שהוא מציע. שזה לדבריו - משהו שעוד לא ניסיתי ואולי כדאי לנסות לפני שעוברים ל"תותחים הכבדים" - ל IVF.
הזרע של בעלי תקין. וכן לדברי כל הרופאים הגוף שלי הגיב טוב לטיפולים הקודמים מבחינת ייצור זקיקים.
אשמח לקבלת תשובה מהירה, היות שאני בשלב שצריכה להתחיל טיפול כבר היום או מחר. (מחכה לתוצאות בדיקת דם)
אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה זו. תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - התלבטות על מה... - תגובה
ד''ר דוד ישי05/01/2011שלום
לאור גילך אני ממליץ שתעברי ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי טוב
לימור06/01/2011רמת ה-FSH שלי היא 6.7.
האם גם במקרה כזה אתה חושב שלא כדאי לנסות עוד הזרעה - עם תמיכה של פרוגסטרון כדי להאריך את השלב הלוטאלי אצלי??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)