מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דם להריוןשרה05/01/2011
שלום,
אוביטרל ביום שבת לפני 12 ימים
יום א + ב הזרעות
אין כאבי או סימני מחזור בשלב זה
היום בדיקת דם:
E2 595
Prog 50.6
בטא שלילית קטנה מ 25
האם הבדיקה התבצעה מוקדם מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שלילי מובהק
איה05/01/2011אני לא רופאה, אבל ממתי בטא קטנה מ 25 היא בטא שלילית?
כדאי שתבררי מה הערך המדוייק של הבטא
מעל 10 היא בטא חיובית.
נכון שעדיף שהבטא תהיה בסביבות 40-50, אבל אני מכירה ילד שהתחיל מבטא 12!!
ממליצה לך לחזור על בדיקת הדם יומיים לאחר הבדיקה הראשונה לוודא הכפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת התוצאה
שרה05/01/2011כך נראית התוצאה,
אין ערכים של BETA
בשלב הזה בחודש שעבר הייתי כבר עם כתמים חומים והפעם ב"ה עדיין נקיה
הלוואי שאני בהריון
ESTRADIOL(E2) 595.00 PMOL/L
(FOLICULAR PHASE : 150 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 150 - 1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 150 - 1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL < 150 PMOL/L )
HCG QUANT.(S) NEGATIVE
(BETA HCG < 5 IU = NEGATIVE)
(BETA HCG > 25IU = POSITIVE)
PROGESTERONE 50.60 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0-60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איה05/01/2011שוב, אני לא רופאה, אבל לצערי בעלת נסיון...
התשובה שלילית.
רשום שמתחת ל 5 - שלילי, ובשורת התוצאה רשום שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שרה05/01/2011אז מעניין מה עם התוצאות שבטווח בין 5 ל 25?
למה אין ערך כמותי אלא איכותי בלבד?
האם הרופאים יכולים להתייחס לשאלה?
מדוע התוצאה נרשמת כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב לך תוצאה NEGETIV
מודאגת05/01/2011ומתחת זה הסבר לכמה זה שלילי
וכמה זה חיובי
אולי בדקת מוקדם מידי
חכי לאיחור זה לא אבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' שחר קול05/01/2011בדיקת הריון - שבועיים לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011בדיקה עליה להיעשות רק שבועיים מההזרקה של זרע. קודם לכן אין על מה לדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לרופאים, לרונה ול-אני.
שרה05/01/2011אעשה בדיקה גם יום ראשון
הלחץ הזה הוא רק גורם מפריע....
אך הרצון הוא חזק ממני
בהצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)