מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריה ראשונהמילי06/01/2011
בהמשך לשאלתי,רשמתי שאני בת 30, אחרי הפסקת הריון בעיתי כרומוזים דה נובו,לאחר מכן שני הריונות כימיים,ועכשיו הפריה ראשונה (בעית זרע מורפוליגה 2 אחוז) שנשאבו 14 ביציות והופרו רק 4 - 3 רגיל ו-1 באיקסי,הוחדרו שניים לא שבאיקסי.
יש לי שאלה- רשמתם לי שזה אומר שהאיקסי לא מועיל, כיצד יכול להיות?היתכן בעיה כלשהי בביציות שהרי לא ניתן לבדקן, ושהיא עשתה גם בעבר את הבעיות הגנטיות שהובילו להפסקת הריון ולשני כימיים?זה יתכן?
אם חלילה וחס זה נכון, האם תמיד אפשר למצוא ביצית אחת שתהיה תקינה ותוביל אפילו להריון אחד ויחיד תקין עם עובר בריא כרומוזנמלית ובכלל?אני מתוסכלת.
כולם אומרים שזה צירופי מקרים אך רשמתם שפשוט לא יעיל האיקסי איך זה יכול להיות?זה קשור איכשהו לגנטי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה ראשונה - תגובה
פרופ' אלכס סימון06/01/2011מפעם אחת שאיכסי לא הפרה, לא הייתי מסיק מסקנות.
א. צריך לראות כיצד המחזור הטיפולי יסתיים
ב. כדאי להבדק על ידי רופא העוסק בפיריון הגבר לראות אם יש דרך לשפר את איכות הזרע
ג. כדאי לבצע בירור להפלות כולל קריוטיפ לשני בני הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך פרופ סימון
מילי06/01/2011בוצע קריוטיפ לנו ושנינו יצאנו תקינים.אבל למה להעלות את איכות הזרע אם באיקסי אין שום סיבה שהוא לא יפרה?
האם זה יכול להיות קשור לבעיה גנטית שנמצאת בביצית?
רק בהנחה שכן חס וחלילה חס ושלום האם מלא משנה כמה מחזורי טיפול, והיות ואין על מה לעשות פי גי די כי אין מה לבדוק באמת כי שנינו תקינים, כולל כל הבדיקות הגנטיות, האם בכל אופן ותמיד ניתן למצוא יהיה ביציות בודדות שתקינות גנטית ויוכלו ליצור ילד בריא בע"ה??
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך פרופ סימון - תגובה
פרופ' אלכס סימון07/01/2011אני מניח שתמצא הביצית התקינה.
יש יותר ויותר דווחים כי איכות הזרע משפיעה על איכות העובר וההשרשה
פנו לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)