הפריה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה ראשונה
    מילי
    06/01/2011

בהמשך לשאלתי,רשמתי שאני בת 30, אחרי הפסקת הריון בעיתי כרומוזים דה נובו,לאחר מכן שני הריונות כימיים,ועכשיו הפריה ראשונה (בעית זרע מורפוליגה 2 אחוז) שנשאבו 14 ביציות והופרו רק 4 - 3 רגיל ו-1 באיקסי,הוחדרו שניים לא שבאיקסי.
    יש לי שאלה- רשמתם לי שזה אומר שהאיקסי לא מועיל, כיצד יכול להיות?היתכן בעיה כלשהי בביציות שהרי לא ניתן לבדקן, ושהיא עשתה גם בעבר את הבעיות הגנטיות שהובילו להפסקת הריון ולשני כימיים?זה יתכן?
    אם חלילה וחס זה נכון, האם תמיד אפשר למצוא ביצית אחת שתהיה תקינה ותוביל אפילו להריון אחד ויחיד תקין עם עובר בריא כרומוזנמלית ובכלל?אני מתוסכלת.
    כולם אומרים שזה צירופי מקרים אך רשמתם שפשוט לא יעיל האיקסי איך זה יכול להיות?זה קשור איכשהו לגנטי??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה ראשונה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    06/01/2011

מפעם אחת שאיכסי לא הפרה, לא הייתי מסיק מסקנות.
    א. צריך לראות כיצד המחזור הטיפולי יסתיים
    ב. כדאי להבדק על ידי רופא העוסק בפיריון הגבר לראות אם יש דרך לשפר את איכות הזרע
    ג. כדאי לבצע בירור להפלות כולל קריוטיפ לשני בני הזוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך פרופ סימון

מילי
    06/01/2011

בוצע קריוטיפ לנו ושנינו יצאנו תקינים.אבל למה להעלות את איכות הזרע אם באיקסי אין שום סיבה שהוא לא יפרה?
    האם זה יכול להיות קשור לבעיה גנטית שנמצאת בביצית?
    רק בהנחה שכן חס וחלילה חס ושלום האם מלא משנה כמה מחזורי טיפול, והיות ואין על מה לעשות פי גי די כי אין מה לבדוק באמת כי שנינו תקינים, כולל כל הבדיקות הגנטיות, האם בכל אופן ותמיד ניתן למצוא יהיה ביציות בודדות שתקינות גנטית ויוכלו ליצור ילד בריא בע"ה??

בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך פרופ סימון - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    07/01/2011

אני מניח שתמצא הביצית התקינה.
    יש יותר ויותר דווחים כי איכות הזרע משפיעה על איכות העובר וההשרשה
    פנו לייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו