זקיקים לאחר ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים לאחר ביוץ
    איילת
    09/12/2007

שלום רב,
    בעלי ואני הגענו לטיפולי הפוריות עקב בעיית זרע. לאחר הזרעה עם מעקב מחזור טבעי, הסתבר שהרירית שלי מאוד דקה. במשך 2 הזרעות טופלתי בגונל - הזקיקים היו רבים גדולים ורבים, אך הרירית 4.5-5.5 מ"מ. במחזור טיפולים נוכחי הרופא החליף לי את הטיפול למנוגון. עקב אי הבנה, בפועל לא הזרקתי כמו שצריך את המנוגון. ביום שישי האחרון, לאחר 7 ימי הזרקת מנוגון 75 יח', באולטרסאונד נצפה זקיק יחיד בקוטר 15 מ"מ ורירית בעובי 4.9 מ"מ. בדיקת הדם הראתה E2 1057 pmol/L ופרוגסטרון 7.5 nmol/L. הוסבר לי שהביוץ יהיה כנראה במהלך השישי-שבת ולכן יש לקיים יחסים ובמקביל להמשיך עם המנוגון. היום בבוקר עשיתי שוב בדיקת דם ומעקב זקיקים ובהם E2 925 pmol/L ופרוגסטרון 21.2 nmol/L. לפי מיטב הבנתי, הדבר אומר שאכן הביוץ מאחורי, אך במעקב הזקיקים התגלו 2 זקיקים: 21 ו- 16 מ"מ ורירית בעובי 4.9 מ"מ.
    לאחר כל הפירוט הזה..
    האם שני הזקיקים האלה יכולים לבייץ למרות רמות הפרוגסטרון הגבוהות?
    האם היה זקיק אחד לפחות שבייץ במהלך השישי-שבת?
    האם פספסנו את החודש הזה מבחינת הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים לאחר ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום איילת

ד''ר דוד ישי
    09/12/2007

נראה שבייצת. מה שרואים באולטרסאונד אלה כנראה גופיפים צהובים ( זקיקים לאחר ביוץ ) . אם קיימתם יחסים ביום שבת לא פספסתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שעשינו

איילת
    09/12/2007

קיימנו יחסים בימים חמישי, שישי, שבת. אבל מבחינתנו זה שקול למחזור ללא טיפול מאחר ולא הייתה בסוף הזרעה. ומתכתחילה הגענו לרופא הפוריות בגלל בעיית הזרע (מורפולוגיה 2%).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו