דימום בשלב מוקדם של המחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום בשלב מוקדם של המחזור
    נטליה
    07/01/2011

שלום.
    אני בת 28 מאובחנת באנדומטריוזיס ושחלות פוליציסטיות (בסימן שאלה).
    אתמול יום ה-21 למחזור E2 - 465, פרוגסטרון - 20.9, LH - 4.1.
    בUS - עובי רירית9.6 מ''מ.
    שחלה שמאלית - ציסטה 44.5 מ''מ על 48.2 מ''מ (לא ידעו אם גופיך צהוב או אנדומטריומה).
    אתמול (היום ה-21 למחזור) התחילו הפרשות שהיום התחזקו. עדיין לא מחזור, אבל נראה שהוא בדרך.
    שאלתי היא איך למרות שכל הערכים תקינים מתחילות ההפרשות האלה בשלב כל כך מוקדם?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בשלב מוקדם של המחזור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/01/2011

הערך של הE2 הוא דוקא לא גבוה וכנראה הוא בירידה ולכן ההפרשות וכשזה יגבר סימן שגם הפרוגסטרון יורד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

נטליה
    07/01/2011

תודה רבה על תשובתך הקודמת.
    עוד שאלה ברשותך:
    אני עומדת לקראת הפריה ואתמול התחלתי להזריק דקפפטיל 0.5 והמעקב הבא יהיה ב-20 לינואר. בהנחה שאקבל את המחזור בימים קרובים אהיה בבדיקה ביום ה- 12 למחזור. האם זה לא יהיה מאוחר מדי? או שבגלל שאני עם תמיכה הורמונאלית, הכל בשליטה?
    בעבר בניסיון להזרעה התפספס ביוץ עקב תזמון הלא נכון של הזריקות, מכאן המקור לדאגות שלי.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/01/2011

מטרת הדקפפטיל בשלב שלפני הוסת מטרתו אחת וזה לגרום שההורמונים הגורמים לביוץ לא יופרשו.
    אין פה שום תמיכה הורמונלית ויש להתחיל במקביל לדקפפטיל גורמי ביוץ כאשר רמות אסטרוגן ופרוגסטרון נמוכות מאוד והאולטרסאונד תקין ושאין ציסטות או זקיקים גדולים.
    אם את לא מבינהב היטב את הפרוטוקול יש שוב לשבת עם הרופא המטפל ולהבין כל שלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו