כדורים נוגדי דכאון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כדורים נוגדי דכאון
    מבולבלת
    07/01/2011

היי
    מקווה שהגעתי לפורום הנכון אנני יודעת כי אני חדשה בפורום אודה על תשובתכם בהקדם האפשרי.
    מזה מס' שנים אני נוטלת תרופה בשם: ציפרלקס מינון: 1 ביום. שאלתי הינה באם תהליך של נסיון להרות או בטיפולי פוריות או הריון האם ניתן לקחת תרופה זו? האם זה לא פוגע בעובר? איזה השפעות קיימות על התפתחות העובר? האם ניתן להניק? וכמובן הבריאות שלי? ובאם לא ניתן לקחת ציפרלקס, איזה תחליפים של תרופות כן ניתן לקחת.
    ברצוני לציין שאני לא יכולה ללא תחליף שמתאים לי.ע"פ בדיקה ביתית שערכתי הבוקר קיים הריון עדיין לא נבדקתי אצל רופא נשים (יום ג' יש לי תור).
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי מלחיץ אותי הנושא שאני חשופה לבעיות כלשהן.
    בתודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים נוגדי דכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים נוגדי דכאון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/01/2011

אפשר לקחת רק שיש לומר לרופאי הילודים היות והוא יכול לגרום לקשיי נשימה של העובר לזמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי נוגדי דכאון.

מבולבלת
    07/01/2011

תודה רבה על ההתייחסות המהירה. יש לי תחושה שאני לא מבינה את התשובה מה זאת אומרת רופא יילודים כלומר: רופא ילדים או המיילדת רופא נשים מה זה עלול לפגוע בנשימתו של העובר? אנא הסבר בשנית
    בתודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי נוגדי דכאון. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/01/2011

לפעמיים הרך הנולד מתקשה בנשימותיו ויש צורך בעזרה וטיפול על ידי רופא ילדים-ילודים.
    צריך להיות נוכח בלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו