מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן לא ברורויםש08/01/2011
בת 26 בריאה מטופלת ivf מזה חצי שנה 3 שאיבות וכמה החזרות ללא הריון ...
שאיבה אחרונה ב21.11 , אני כבר חודש בערך ללא נרות או כדורים .
יש לי כאביי בטן חזקים מאוד בצד שמאל בבטן תחתונה באזור של השחלה, שמחמירים משבוע לשבוע כמו דקירות אחרי שאיבה .
הכאבים היו אחרי השאיבה ועד היום , שמתי לב לכאבים אחרי המחזור , תמיד חשבתי שהכאב קשור לנרות או למחזור והיום שבועיים אחרי המחזור אני עדיין עם הכאב בלי קשר לכלום והוא מחמיר ...
הרופא שלי בדק אותי ואמר שהכל תקין ושהוא רואה שאני לפני ביוץ ושיש לי אפילו זקיק אחד יפה (16) . היתי במיון גם ,עשו לי בדיקות שתן ,תרבית שתן ואוטרסאונד והכל תקין .
במחזור הקרוב(עוד שבועיים) אני מתכננת שבו להתחיל טיפול .
הכאבים חזקים ומציקים מאוד , אתמול היהי לי חום גם ואקמול הוריד אותו .
האקמול לא הקל על הכאב .
רציתי לדעת עם מבדיקת אולטרסאוד יכולים לראות פגיעה כל שהיא בשחלות או בכלל כתוצאה מהשאיבה ?
מה היתה ממליץ לי לעשות ?? אני סובלת וזה לא מרגיש שהכאב יעבור לבד ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן לא ברורוים - תגובה
פרופ' אלכס סימון08/01/2011בדיקת על קול לא יכולה לזהות את כל הבעיות שיש באגן. הבדיקה יכולה לראות אם יש ממצא דלקתי, ציסטה, ושחלות מוגדלות. כאב מתמשך אינו בהכרח בעיקבות הדיקור, אם לא רואים דבר שניתן לטפל בו, הייתי מציע בשלב ראשון לקבל טיפול נגד כאבים חזק יותר כמו אופטלגין או נקסין, לשקול דחיית טיפול חוזר עד שהאיזור ירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה ...
הריונית :)09/01/2011איזו בדיקה הייתה ממליץ לי לעשות כדי לעלות על הבעיה ?י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - אשמח לתשובה , בבקשה
הריונית :)11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה ... - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/01/2011הזמן מרפא חולי. אין בדיקה מיוחדת שאני חושב עליה שתעזור. דחיית טיפול קרוב לודאי תביא אותך במתב גופני טוב יותר לטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)