מתי ההזרקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי ההזרקה
    רונית
    09/01/2011

מתי בבדיקת זקיקים או מה צריך להיות כתוב לי בדווח אני מתחילה לקבל זריקה להגברת הביוץ?
    כי כל פעם שאני הולכת לבדיקת זקיקים יש זקיקים קטנים בשחלה שמאלית או שאין כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי ההזרקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי ההזרקה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/01/2011

כאשר מזריקים הורמונים אחרי 4--5 ימי זריקה יש צורך בבדיקת אולטרסאונד על מנת לראות זקיקים גדלים במקביל לבדיקות דם.כל מספר ימים הזקיקים צריכים לגדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ברור

רונית
    09/01/2011

אבל מתי ?באיזה יום לאחר המחזור מתחילים בהזרקה ?כי הזקיקים לא גדלים באופן טבעי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ברור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/01/2011

צריך בדרך כלל להזריק מיום 3 של וסת או במצב דומה והכוונה כשבאולטרסונד השחלות נראות תקינות ללא ציסטות או זקיקים גדולים ורמות דם של אסטרוגן ופרוגסטרון נמוכות מאוד כמו שצריכות להיות בוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו