מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא חיובית!מישהי09/01/2011
שלום רב,
בת 39.11. IVF ראשון, הוחזרו שני עוברים "יפים מאוד".
אחרי 12 יום, בטא 312
אחרי 14 יום, בטא 742
כמה שאלות:
1.האם יש סיכוי טוב לפי הבטא הגבוהה ששני העוברים נקלטו? האם אפשר לשער זאת על סמך הבטא, או רק לחכות לא.ס.?
2. אני לוקחת תמיכה של 3 אנדומטרין ליום.
פרוגרסטרון 12 יום אחרי החזרה - גדול מ-190
פרוגרסטרון 14 יום אחרי החזרה - גדול מ-127
האם יש מה לחשוש מירידת הערך הזה? למה אומרים "גדול מ-X" ולא נותנים נתון מדויק? והאם יש חשיבות לכך ששתי הבדיקות נעשו במעבדות שונות (אחת באסותא, אחת בקופ"ח)?
3. אני מתלבטת איך לנהוג עכשיו לגבי שני דברים:
שיעורי פילאטיס
קיום יחסי מין
ברור לי שבהריונות טבעיים, נשים לא נמנעות מכל הפעילויות האלה בשלב מוקדם כל כך (אולי אפילו לא יודעות שהן בהריון), אבל אני רוצה להיות על הצד הזהיר/השמרני ביותר. האם עדיף להימנע? ואם כן, עד מתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא חיובית! - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/20111. יתכן, אך יש להמתין לא.ס. כדי לוודא.
2. האנדומטרין מיותר. אפשר לחדול.
3. ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה האנדומטרין מיותר?
מישהי10/01/2011הבנתי שממשיכים עד לדופק בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אותה שואלת
מישהי10/01/2011אני כותבת ממחשב אחר, והכינוי התחלף לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה האנדומטרין מיותר? - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011ההפרשה הגבוהה של פרוגסטרון אנדוגני מייתרת הטיפול באנדומטרין.
אם כי, אין נזק בהמשך האנדומטרין, הוא פשוט לא נחוץ, ולא ממש נעים לשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו הפרשה של פרוגרסטרון אנדוגני?
מישהי10/01/2011אם הכוונה לערכים הגבוהים בבדיקת הדם, אז איך אפשר לדעת אם זה מהתמיכה או הפרשה טבעית?
והשימוש לא כל כך מפריע לי. העיקר שהכל יהיה תקין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו הפרשה של פרוגרסטרון אנדוגני? - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011אם לא מפריע - אפשר להמשיך, לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)