אוטרוגסטן או אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוטרוגסטן או אנדומטרין
    סימה
    10/01/2011

שלום רב
    1. מה ההבדל בין אוטרוגסטן או אנדומטרין? בפעם הקודמת קיבלתי 3 פעמיים ביום אוטרוגסטן 300מ"ג. זו היתה הפריה ראשונה שלי וזה גרם לי לעצירות עד מצב שהייתי צריכה לעשות חוקן .
    עכשיו אני בנסיון הפריה שני ונתנו לי אנדומטרין 100 מ"ג פעמיים ביום האם זה מספיק?

2.היום ביצעו לי החזרה ואני מרגישה שוב בעיית עצירות מה לעשות, אני פוחדת להיכנס לשירותים ולהתאמץ ולאמץ את שרירי הבטן . האם חייב לקחת את אנדומטרין עד לבדיקה בעוד 12 יום ?
    האם זה נכון שאסור לבצע חוקן בשלב זה ?
    האם תוכלו להמליץ לי על משהו להקלה בנושא ?

סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוטרוגסטן או אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטרוגסטן או אנדומטרין - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    11/01/2011

מדובר באותו תכשיר מיוצר על ידי חברות שונות. השפעתו זהה. כך שיתכן ועצירות תהיה עם אנדומטרין. האם זה מספיק? זה הפרוטוקול של המרכז בו את מטופלת וכדאי לדבוק לפרוטוקול.
    להקלה ניתן לפנות לביצ מרקחת ולקבל כדורים למניעת עצירות, ויש כאלו להריון.משהו כמו "אלצירות", הרבה גרנולה, הרבה ירקות, פרות יבשים, ואפילו כף שמן פרפין כל יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו