להפסיק תמיכה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• להפסיק תמיכה?
    אני
    12/01/2011

שלום,
    עשיתי החזרה לפני 7 ימים. מיום ההחזרה בערב ועד היום אני סובלת מכאבי מחזור חזקים.
    בבית החולים לא אמרו לי כלום לגבי איזה סוג של משככי כאבים עליי לקחת במידה ואצטרך.
    בדר"כ אני לוקחת איבופן וזה מה שלקחתי גם עכשיו, בערך 1 ליום.

עכשיו נאמר לי ע"י הרופא שאסור לקחת איבופן בגלל פעילותו על הפרוסטאגלנדינים. שהם חלק ממה שעוזר לעובר להשתרש (ממה שהבנתי..) והתרופה מעכבת פעילות שלהם..

האם העובדה שהכאבים החלו כל כך מוקדם ושלקחתי הרבה מהתרופה הנ"ל - זה מספיק בכדי להפסיק את התמיכה??
    אני כל הזמן עם כאבי מחזור וזה ממש מפריע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להפסיק תמיכה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שהרופאים יענו

מישהי
    12/01/2011

אל תפסיקי את התמיכה!
    לי היו כאבי מחזור אחרי ההחזרה (לא מיד אחרי, אבל משבוע אחרי), ואני עכשיו אחרי 3 בדיקות בטא חיוביות ומכפילות...
    אומרים תמיד שכאבי תחילת הריון דומים לכאבי מחזור, אז לכל הפחות הכאבים לא פוסלים את האפשרויות שההריון נקלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק תמיכה? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/01/2011

זה לא כאבי מחזור אלא יש לך גירויי שחלתי.
    האם בבית חולים לא בדקו והסבירו לך מה קורה הרי לא הופיע דימום אז על איזה מחזור את מדברת.
    תמשיכי אותו הטיפול ואת יכולה לקחת אופטלגין בשתיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בידר,שאלה נוספת ..

אני
    12/01/2011

אנימבינה שזה לא מחזור.. לא היה שום דימום, נכון.
    אני קוראת לזה כך כי אלו הכאבים שאני מכירה לפני שאני מקבלת כל חודש...

באם מדובר בגירוי שחלתי, זה יכול להימשך עד בדיקת הבטא?
    וכל האיבופנים שלקחתי .. לא הורידו מאוד את הסיכוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בידר,שאלה נוספת .. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/01/2011

אני חושב שאיבון לא הוריד סיכויי ולא ברור לי מה ראו בבית חולים בכל אופן אני לא חושב שמההחזרה עד הוסת זה כאבי מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו