מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להפסיק תמיכה?אני12/01/2011
שלום,
עשיתי החזרה לפני 7 ימים. מיום ההחזרה בערב ועד היום אני סובלת מכאבי מחזור חזקים.
בבית החולים לא אמרו לי כלום לגבי איזה סוג של משככי כאבים עליי לקחת במידה ואצטרך.
בדר"כ אני לוקחת איבופן וזה מה שלקחתי גם עכשיו, בערך 1 ליום.
עכשיו נאמר לי ע"י הרופא שאסור לקחת איבופן בגלל פעילותו על הפרוסטאגלנדינים. שהם חלק ממה שעוזר לעובר להשתרש (ממה שהבנתי..) והתרופה מעכבת פעילות שלהם..
האם העובדה שהכאבים החלו כל כך מוקדם ושלקחתי הרבה מהתרופה הנ"ל - זה מספיק בכדי להפסיק את התמיכה??
אני כל הזמן עם כאבי מחזור וזה ממש מפריע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו
מישהי12/01/2011אל תפסיקי את התמיכה!
לי היו כאבי מחזור אחרי ההחזרה (לא מיד אחרי, אבל משבוע אחרי), ואני עכשיו אחרי 3 בדיקות בטא חיוביות ומכפילות...
אומרים תמיד שכאבי תחילת הריון דומים לכאבי מחזור, אז לכל הפחות הכאבים לא פוסלים את האפשרויות שההריון נקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק תמיכה? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2011זה לא כאבי מחזור אלא יש לך גירויי שחלתי.
האם בבית חולים לא בדקו והסבירו לך מה קורה הרי לא הופיע דימום אז על איזה מחזור את מדברת.
תמשיכי אותו הטיפול ואת יכולה לקחת אופטלגין בשתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר,שאלה נוספת ..
אני12/01/2011אנימבינה שזה לא מחזור.. לא היה שום דימום, נכון.
אני קוראת לזה כך כי אלו הכאבים שאני מכירה לפני שאני מקבלת כל חודש...
באם מדובר בגירוי שחלתי, זה יכול להימשך עד בדיקת הבטא?
וכל האיבופנים שלקחתי .. לא הורידו מאוד את הסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר,שאלה נוספת .. - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2011אני חושב שאיבון לא הוריד סיכויי ולא ברור לי מה ראו בבית חולים בכל אופן אני לא חושב שמההחזרה עד הוסת זה כאבי מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)