בבקשה מענה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה מענה
    מיה
    12/01/2011

היני נשואה 6 שנים סובלת מוגיניזמוס .

לאחר טיפול סקסולוג שלא עז. מעונינים בילדים אולם כל פעם שמנסים עם חדירה לא מסתדר.
    ניסינו להחדיר מזרק גם זה לא עזר. שאלתי האם ניתן לעשות IVF למקרה שלי בהדמה כללית אני מיואשת אין לי או לבעלי אף בעיה מלבד הואגיניזמוס.
    אל תגידו לי לטפל בבעיה כי ניסינו ולא עזר ואנחנו מעונינים בילד .
    שאלתי האם ניתן לבצע IVF במקרה שלנו ? ואם יהיה גירו יתר כי אין לי בעיות וכל הבדיקות תקינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה מענה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה מענה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    12/01/2011

הזרקת הזרע על ידי רופא סבלן תפתור את הבעיה. אין הכרח בהפריה חוץ גופית.
    אולם אם הרופא המטפל יחליט כי הדרך היחידה היא לבצע הפריה - אזי ניתן לבצע בהרדמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מענה

מיה
    13/01/2011

זאת אומרת לקחת זרע מבעלי לרופא ולהזריק במרפאת הרופא על ידי הרופא ?

עוד שאלה ד"ר האם במקרה שאין בעיות יאשרו לנו הפריה חוץ גופנית? והאם זה לא יגרום לגירוי יתר כשאין בעיה? והאם ניתן לבקש להחזיר רק עובר אחד ובהרדמה גם כן ? כי שמעתי שהחזרת עוברים לא בהרדמה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מענה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    13/01/2011

פניה לרופא פוריות תפתור הרבה מהבעיות. חבל לדבר על דברים מורכבים כאשר את הדברים הפשוטים לביצוע לא ניסית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו