שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    סיוון
    14/01/2011

אני בת 41 בעלי בגיל 55 יש לו 3 ילדים נשואים קודמים, כיום יש לו זרע חלש גם בכמות 18 במקום 20 מליון וגם בעיית זרימה ,הרופא ממליץ לעבור לטיפול ivf . דבר חשוב לפני שנה נכנסתי להריון וההריון נפל בשבוע החמישי. ברצוני לדעת אם אני אשתמש בכדורי הורמונים בשם אקקלומין זה יגביר את הביוץ ואוליי ייגרום להריון המיוחל אני עדיין מתעקשת להיות בהריון באופן טבעי אצלי הכל תקין מחזור סדיר והכל תקין גם ביוץ סדיר לפי ערכת ביוץ שקניתי
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    14/01/2011

סיכויי ההריון יורדים ככל שהגיל עולה וסיכויי ההפלה במידה וניקלט הריון הולכים ועולים. לכן צריכים להיות אקטיביים בנסיון להשיג הריון בעיקר אם קיימת גם בעיה חלקית בזרע. לכן שמן קצר של טיפול גרימת ביוץ נשמע הגיוני אולם לא יותר מ 3 נסיונות ואם ניכשל לבצע טיפול IVF

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון

סיוון
    16/01/2011

ומה לגביי הזרעה והשבחת זרע לפניי טיפול הפריה? במידה ואחריי 3 חודשים של כדורים ולא נקלטים
    תודה מראש על התשובה !!

לגביי לקיחת אקקלומין האם אני צריכה לעבור בדיקה (העניין הוא שאני חיה בארהב וכל מה שנעשה כאן סביב הריון זה ממש תעשייה של כסף מול חברות הביטוח ושאלתי האם אני צריכה לעבור בדיקות ביוץ או מעקב זקיקים לפני קבלת ההורמונים מפני שאני זו שבקשתי החודש מהרופא את ההורמונים והוא קבע לי תור לפני לכל מיני בדיקות אז אני ממש מבולבלת ולמה הרופא לא הציע את הכדורים עוד הרבה לפני אני סתם מפסידה זמן יקר ואת האינפורמציה לגביי הורמונים קבלתי מחברתי שחיה כאן ועברה גם דרך ארוכה עד שנקלטה להריון .
    אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו