מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהסיוון14/01/2011
אני בת 41 בעלי בגיל 55 יש לו 3 ילדים נשואים קודמים, כיום יש לו זרע חלש גם בכמות 18 במקום 20 מליון וגם בעיית זרימה ,הרופא ממליץ לעבור לטיפול ivf . דבר חשוב לפני שנה נכנסתי להריון וההריון נפל בשבוע החמישי. ברצוני לדעת אם אני אשתמש בכדורי הורמונים בשם אקקלומין זה יגביר את הביוץ ואוליי ייגרום להריון המיוחל אני עדיין מתעקשת להיות בהריון באופן טבעי אצלי הכל תקין מחזור סדיר והכל תקין גם ביוץ סדיר לפי ערכת ביוץ שקניתי
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ' אלכס סימון14/01/2011סיכויי ההריון יורדים ככל שהגיל עולה וסיכויי ההפלה במידה וניקלט הריון הולכים ועולים. לכן צריכים להיות אקטיביים בנסיון להשיג הריון בעיקר אם קיימת גם בעיה חלקית בזרע. לכן שמן קצר של טיפול גרימת ביוץ נשמע הגיוני אולם לא יותר מ 3 נסיונות ואם ניכשל לבצע טיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון
סיוון16/01/2011ומה לגביי הזרעה והשבחת זרע לפניי טיפול הפריה? במידה ואחריי 3 חודשים של כדורים ולא נקלטים
תודה מראש על התשובה !!
לגביי לקיחת אקקלומין האם אני צריכה לעבור בדיקה (העניין הוא שאני חיה בארהב וכל מה שנעשה כאן סביב הריון זה ממש תעשייה של כסף מול חברות הביטוח ושאלתי האם אני צריכה לעבור בדיקות ביוץ או מעקב זקיקים לפני קבלת ההורמונים מפני שאני זו שבקשתי החודש מהרופא את ההורמונים והוא קבע לי תור לפני לכל מיני בדיקות אז אני ממש מבולבלת ולמה הרופא לא הציע את הכדורים עוד הרבה לפני אני סתם מפסידה זמן יקר ואת האינפורמציה לגביי הורמונים קבלתי מחברתי שחיה כאן ועברה גם דרך ארוכה עד שנקלטה להריון .
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)