שאלה דחופה - צריכה תשובה היום!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם היום?

לימור
    15/01/2011

האם צריכה ליידע אותו עוד היום ?
    או שמספיק מחר לפני השאיבה, למרות שהבנתי שלא אראה אותו מחר לפני השאיבה, אלא רק אחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - צריכה תשובה היום!!!
    לימור
    15/01/2011

שלום רב. מחר בבוקר יש לי בתכנית לעשות שאיבת ביציות. פעם ראשונה שעושה את זה. את בעיית הפיסורה יש לי כבר הרבה זמן, זה נהיה כרוני שלא מציק במיוחד. אתמול בערב (שישי) היתה לי יציאה רכה בשרותים שגרמה לדימום ממש לתוך האסלה. המים נהיו בגוון אדום, ובניגוב היה קצת דם. אחר כך לפני השינה כשרק עשיתי פיפי, מהתנוחת ישיבה באסלה גם אותו דבר היה עם הדם. וגם הבוקר!! בתחילת הטיפול ההורמונלי היתה לי עצירות וכנראה שיותר התאמצתי בשירותים, אבל התופעה של הדם באה עכשיו, דווקא במצב שהיציאות רכות, או כאמור, גם לא במצב של יציאה בשירותים, האם המצב הזה יכול להיות בעייתי לפרוצדורה של השאיבה שאמורה לעשות מחר??? תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - צריכה תשובה היום!!! - תגובה

פרופ' שחר קול
    15/01/2011

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני השאיבה התכוונתי כמובן.

לימור
    15/01/2011

אם אפשר אתה חושב לומר לו רק מחר לפני השאיבה או כבר היום?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ליידע את הרופא שלי?

לימור
    15/01/2011

מחר לפני ההפרייה? או שכדאי להשיגו כבר היום בערב ולשאול גם אותו בעניין?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ליידע את הרופא שלי? - תגובה

פרופ' שחר קול
    15/01/2011

בוודאי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו