צבע לשיער בהריון צעיר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צבע לשיער בהריון צעיר
    מישהי
    15/01/2011

שלום רב לכל הרופאים,
    אני מבינה שרופאים רבים ממליצים להימנע מצביעת שיער בהריון. היות שאני בתחילתו של הריון יקר אחרי טיפולים, ומצד שני יש לי לא מעט שיערות לבנות וזה כבר מאוד מציק לי בתחילת שבוע 6, אשמח לכמה תשובות:
    1) מה הסכנה בעצם? והאם מדובר לכל אורכו של ההריון או רק בחודשים הראשונים?
    2) האם יש איזשהו צבע לשיער שכן מותר? יש מוצר שנקרא "חינה קולורה" שמתהדר בהיותו 100% חומרים טבעיים, אבל אני לא יודעת אם זה מספיק. האם יש רכיב מסוים שמסוכן, ואני יכולה לוודא שלא קיים במוצר הזה (או בכל מוצר אחר)?
    מצטערת על ההצקה. אני יודעת שזה עניין שולי לכאורה, אבל להסתובב חודשים ארוכים בתחושה שאני נראית נורא זה לא הכי נעים....
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע לשיער בהריון צעיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה. תודה

מישהי
    16/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לשיער בהריון צעיר - תגובה

ד''ר דוד ישי
    16/01/2011

שלום
    אני מציע שבמקום לשמוע המלצות סותרות ולעיתים לא מבוססות , צלצלי ליחידה הטרטולוגית של פרופ' אורנוי בהדסה עין כרם . מהיחידה תקבלי תשובה מקצועית ועל פיה תחליטי מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה המרכז של משרד הבריאות?

מישהי
    16/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו