זריקות דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקות דקפפטיל
    תקוה
    26/04/2007

אני ללא מחזור תקופה ארוכה, (כ-4 שנים) והרופא המליץ לי על איקקלומין ואם לא יעזור לעבור לזריוקת דקפפטיל, מהן הזריקות האלו ומה השפעתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות דקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית ביוץ

פרופ' שחר קול
    29/04/2007

כנראה יש בעיית ביוץ. לרוב איקקלומין פותר הבעיה. אם לא עובד עוברים לרוב לגונדוטרופינים (כגון פיורגון, גונל, מנוגון, מנופור). לרוב לא משתמשים בדקפפטיל, אלא כאשר עוברים ל - IVF
    דקפפטיל הוא אגוניסט של GNR וגורם "לדיכוי" הפרשת LH ו - FSH ע"י ההיפופיזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי הדקפפטיל

שרון
    08/09/2008

אני לפני טיפול הIVF השני ,הרופא המטפל נתן לי את משאף הסופרפקט פעמיים ביום האם ישנה האפשרות להחליפה בדקפפטיל ומה ההבדל ביניהם ?(דקפפטיל לסופרפקט ) האם שניהם מניבים את אותה התוצאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    09/09/2008

כן. שניהם אגוניסטים של GNRH
    ההבדלים - דרך מתן, מינון, תדירות שימוש.
    יש לוודא מינון נכון אם מחליפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לדקפפטיל

שיר
    09/09/2008

אני לפני טיפול IVF ראשון, הפרופסור אליו ניגשתי שאל אם אני רוצה מחזור ארוך או קצר. הארוך הוא עם 21 ימים שבהם מזריקים דקפפטיל משולב עם גונל או מנוגון מהיום ה12 למחזור. מה זה בעצם מחזור קצר? מה ההבדל? למה אני צריכה להחליט?האם יש סכנות בהזרקת דקפפטיל. אני אחרי שנה שלמה של זריקות והורמונים לפני הזרעות, ורוצה כמה שפחות הורמונים. הביוץ והמחזור שלי (ללא התערבות הורמונים) סדיר מאוד! אז מה בכל זאת ההבדל בין "מחזור ארוך" ל"קצר" ומה כדאי כטיפול ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר שלום

פרופ' שחר קול
    09/09/2008

אין סכנות בדקפפטיל.
    פרוטוקול קצר "צורך" בד"כ פחות "הורמונים".
    התוצאות די דומות מבחינת סיכויי הריון עם יתרון קל מאוד לארוך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו