חישוב הריון בעקבות IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חישוב הריון בעקבות IVF
    חפ
    11/12/2007

שלום,
    היום אני אמורה לקבל תשובה של בדיקת הריון . במידה ואני בהריון (ההחזרה הייתה בתאריך 29/11) באיזה שבוע אני? איך עורכים את החישוב?
    בנוסף , במידה והיה לי דימום מזערי (מס' טיפות באופן חד פעמי) לפני מס' ימים זה מעיד על משהו? או שזה מעיד על השתרשות העובר? או ייתכן ועובר אחד "נפל" (החזרתי 2 עוברים) או שזה סתם ספקולציות מוגזמות שלי?...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב הריון בעקבות IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל חפ

אמאני
    11/12/2007

אני מחזיקה לך אצבעות שיהיה הריון מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חפ

ד''ר דוד ישי
    11/12/2007

אני מאחל לך בהצלחה מחר. יכולות להיות סיבות שונות להפרשה הדמית הקלה. אני מציע שלא תלחצי. מחר תדעי מה קורה. גיל ההריון מחושב משבועיים לפני השאיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי סוף

חפ
    12/12/2007

התוצאה היתה 29 (BETA), מה שמעיד על תחילת הריון , אבל ספקני... אתמול הייתי אצל הרופא, הוא נתן לי זריקת חיזוק ואמר להתחיל עם זריקות חיזוק בכל יום של ג'סטון מעבר לטיפול היומיומי של כדורים ונרות . היום התחיל לי שוב דימום, חלש , אבל דימום, הרגשתי האישית שההריון לא יחזיק, במידה והדימום מתחזק יש טעם להמשיך עם הזריקות? (יום חמישי אני עושה בדיקת דם נוספת לבדיקה אם הערכים הכפילו א עצמם). האם כל הזריקות והחיזוקים לא מסוכנים ? האם זה כבר לא מוגזם כל ההורמונים והסטרואידים שאני מכניסה לגוף?...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חפ

ד''ר דוד ישי
    12/12/2007

אל תותרי כל זמן שיש להריון סיכוי. ראיתי הריונות תקינים שהתחילו במצב הרבה יותר קשה משלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו