בוקר טוב לרופאים... שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לרופאים... שאלות
    ציפי
    23/01/2011

1. ביום רביעי שעבר 19.1 הוחזרו לי 2 בלסטוציסטים מופשרים ששרדו בני 6 ימים..
    ההחזרה התבצעה ביום ה24 למחזור.
    אני לוקחת 6 אסטרופם ביום + 900 אוטרוגסטן ביום

שאלתי היא: אם העוברים לא נקלטו ואין הריון, אני אמורה לקבל את המחזור בזמן?? זאת אומרת ביום ה28 עד ה- 30??? שזה מהיום - יום ראשון ועד יום שלישי??? או שאני לא אמורה לקבל מחזור בכלל כל עוד אני לוקחת אסטרופם?

2. האם שבוע אחרי החזרת מוקפאים מותר ללכת לרופא שיניים שניקבע ממזמן או לבטל ולדחות למועד אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב לרופאים... שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לרופאים... שאלות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/01/2011

מינון אסטרופם 6 ליום זנ מינון גדול מאוד ולא מקובל.יתכן ולא יגיע וסת בלקיחת התרופות ויש להפסיקו כאשר הבדיקה שלילית ואז תבוא וסת.
    רופא שיניים אין כל בעיה לטפל וגם צריך וזה לא קשור בטיפולי פיריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התושבה פרופ בידר עוד שאלה..

סימה
    23/01/2011

אוקי קודם כל תודה על המענה.. אז לפי מה שאתה רשמת לא אוכל לדעת אם ניקלט ההריון עד לבדיקת הדם כי ווסת כנראה לא יגיע!!!
    אבל רגישות בשדיים וכאב בטן (מחושים) כמו לפני מחזור יש.. אולי זה מעיד על הריון בכל זאת? או שבכל זאת אקבל בכל רגע??
    ואוו לגבי האסטרופם.. התחלתי ב2 ליום אחר כך העלו לי ל4 ליום ושבוע לפני ההחזרה בערך ועד היום... שזה 5 ימים אחרי ההחזרה אני לוקחת 6 ליום!! וככה אני אמורה לקחת עד בדיקת הדם בשבוע הבא ביום שני!

שאלה לי אליך: התופעות לוואי שיש לי מטיפול זה מוזרות קצת..(אולי בעקבות האסטרופם) יש לי נפיחות בבטן + גזים כבר במשך שבועיים ללא הפסקה וכנראה דלקת מהנרתיק (בעקבות ריח רע וצריבה במתן השתן) ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התושבה פרופ בידר עוד שאלה.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/01/2011

כמעט בטוח שזה מהכמות הגבוהה של אסטרופם.
    עוד לא ניתקלתי במישהי שלוקחת כמויות כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ בידר אני יכולה להוריד ל4 ??

ציפי
    24/01/2011

פרופ' בידר בוקר טוב

האם אני יכולה להוריד לכמות של 4 על דעת עצמי?
    לא נראה לי שזה יהווה בעיה כי בכל הטיפולים שלי לקחתי רק עד 4 מקסימום!!
    והרירית שלי תמיד טובה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ בידר אני יכולה להוריד ל4 ?? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/01/2011

ל 2 או מקסימום 3.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו