שאלות חשובות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    נעמה
    23/01/2011

שלום,

הרקע הוא של שחלות פוליציסטיות+בלוטת תריס לא תקינה, אבל ביוץ פחות או יותר קבוע ביום 20 למחזור. הלילה עברתי הפלה בסוף שבוע חמישי (מחזור אחרון ב-15/12, אבל ביוץ בערך ב-4/1), זאת הפעם השנייה שזה קורה ב-3 החודשים האחרונים. אני לא יודעת אם אתם מגדירים את זה כהפלה או היריון כימי, הסיבה שאני יודעת שזה לא מחזור רגיל היא א. איחור רציני במחזור ב. בדיקות היריון חיוביות מדי יומיים במשך שבוע ג. כאבים וכמות דם כפולה משל מחזור רגיל ד. גושים חומים שנראים כמו נפילה של היריון...
    הערב אני הולכת לרופא לבצע אלוטראסאונד בפעם ראשונה אחרי שתי הפלות/הריונות כימיים.
    רציתי לשאות מה עליי לבקש מהרופא שיבדוק, אני מרגישה שהוא מאוד עמוס ולכן מפספס לפעמים דברים שצריך לבדוק... איזה בדיקות ממליצים בדרך כלל לעשות במקרה כזה?
    נ.ב. יש גם רקע משפחתי של קרישי דם.
    המון תודה, וסליחה על אורך המייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו...

נעמה
    23/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות חשובות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/01/2011

אני חושב שקודם יסביר לך הרופא לאחר בדיקתך ואז אם יהיו לך שאלות אז נסביר לך יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו