בדיקת איידס במסגרת בדיקות טרם הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת איידס במסגרת בדיקות טרם הריון
    ריטה
    23/01/2011

שלום לכולם,
    נשלחתי לבצע סדרה של בדיקות דם לפני כניסה להריון.
    אחת הבדיקות הינה בדיקת HIV.
    ניסיתי לבדוק את התוצאות באינטרנט וכתוב לי שהתוצאה נשלחה לרופא. כמו כן כשעשיתי את הבדיקות, במרפאה נאמר לי שזה מגיע במעטפה סגורה לרופא. התור שלי בעוד חודש. אין לי דרך לדעת לפני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת איידס במסגרת בדיקות טרם הריון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/01/2011

ברור שיש ויש לגשת למקום שביצעת הבדיקה ולברר.תשאלי לאן שלחו את זה וכמובן שבטלפון לא יענו לך.
    בכל אופן במקום להתרוצץ אני ממליץ לך לחכות כי אם היתה בעיה כבר היו מזדרזים לדבר איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת איידס

ריטה
    23/01/2011

במעבדה שעשיתי, אמרו לי ששולחים את זה במעטפה סגורה לרופא שהפנה אותי לבדיקה וזה גם מה שאמרו לי כשהתקשרתי לסניף של הקופה שלי.
    זה נהוג שמתקשרים אם יש משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיוני

מאיה
    23/01/2011

את תוצאות בדיקת האיידס מעבירים רק לרופא שהפנה אותך לבדיקות, בלי קשר לתוצאות
    אם יש לך רופא/רופאה נחמדים אולי הם יתקשרו אלייך מרצונם החופשי (ככה לפחות הרופאה שלי עשתה), בכל מקרה לא ניתן לקבל תוצאות של בדיקת איידס בטלפון או באינטרנט.
    פשוט תתקשרי לרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי!!!

א.ק.
    23/01/2011

תתקשרי למעבדה וירולוגית של הבית חולים שם מבוצעת הבדיקה (בצפון זה רמב"ם) - טלפון תוכלי לברר או במרפאת הפוריות או דרך מרכזייה של בית החולים ותבקשי שישלחו את התוצאה ישירות לרופא פוריות שלך (כי לך לא יתנו תשובה) - זה יזרז את העניינים וכשתגיעי לתור התשובה כבר תהיה אצלו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו