התבלבלתי בין תרופות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התבלבלתי בין תרופות
    אירה
    24/01/2011

שלום, אני צריכה עזרה דחוף בנושא הורמונים,
    הייתי צריכה לקחת ביום ראשון של המחזור אסטרופם 2 מ"ג וביום חמישי איקקלומין 2 תרופות ביחד ו התבלבלתי ועשיתי בדיוק הפוך. מה עלי לעשות עכשיו? אני ביום השביעי עכשיו, להפסיק את הטיפול? עד כמה זה גרוע מה שעשיתי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התבלבלתי בין תרופות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התבלבלתי בין תרופות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/01/2011

לא קרה כלום פשוט תעשי בדיקת אולטרסונד ובדקות דם 4 ימים אחרי הכדור האחרון ואז אפשר להגיד לך איך להמשיך.האסטרופן די מיותר והכדורים ככל שמתחילים מוקדם בוסת כך יהיו יותר זקיקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך על התשובה המהירה

אירה
    24/01/2011

אתה מתכוון 4 ימים לאחר איקקלומין או אסטרופם? ביום הראשון של המחזור התחלתי לקחת 2 כדורים של איקקלומין ו ביום חמישי אסטרופם, יום החמישי למחזור זה היה יום אחרון שלקחתי איקקלומין אז ממנו לספור 4 ימים? אסטרופם אני צריכה לקחת 28 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו